2021-03-08 00:01:57
Φωτογραφία για 7 αστέρες του ΝΒΑ που τους άφησαν εκτός All Star Game

Από το All Star Game στην Ατλάντα δεν θα λείπει μονάχα ο κόσμος, αλλά και παίκτες που έχουν το δικαίωμα να νιώθουν ότι αδικήθηκαν. Όπως συμβαίνει πάντα.

Εκείνα τα πολυδιαφημισμένα 40 κύματα κλήθηκε να περάσει το 2021 NBA All-Star Game προτού οριστικοποιηθεί πως θα διεξαχθεί κανονικά στις 7 Μαρτίου. Διότι αφενός μεταφέρθηκε από την Ινδιανάπολη, που είχε το χρίσμα και «αποζημιώθηκε» με ανάληψη για το 2024, στην Ατλάντα - ως μια οπισθοχώρηση στη διένεξη που προέκυψε με την ηγεσία του ΝCAA αφετέρου κάμποσοι από τους αστέρες προέβαλαν ενστάσεις για την αξία ενός τέτοιου event δίχως κοινό. Παρεμπιπτόντως η πρωτεύουσα της Τζόρτζια θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά την ετήσια εκδήλωση, αλλά πρώτη μετά το μακρινό 2003, τότε που ο Μάικλ Τζόρνταν συμμετείχε στο 14ο και τελευταίο της υπέρλαμπρης καριέρας του ως παίκτης των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Με κιτρινομπλέ εμφανίσεις, βέβαια, για να μην τα θέλουν όλα δικά τους.

Αφότου ρυθμίστηκαν τα διαδικαστικά ζητήματα, ενεργοποιήθηκε το τελετουργικό κομμάτι που προηγείται του εκάστοτε all star game και αφορά τη σύνθεση των δύο ομάδων. Το τέλος της ψηφοφορίας, στην οποία συμμετείχαν ο κόσμος (κατά 50%), οι παίκτες (κατά 25%) και οι δημοσιογράφοι (κατά 25%), βρήκε τους Λεμπρόν Τζέιμς (για τέταρτη φορά) και Κέβιν Ντουράντ (για πρώτη) να ηγούνται των δύο συνόλων, από Δύση-Ανατολή, και κατ' επέκταση να έχουν την αρμοδιότητα επιλογής των υπόλοιπων μελών από μια δεξαμενή 24 παικτών, που είχε συμπληρωθεί με τις προτιμήσεις των προπονητών και τις αντικαταστάσεις του κομισάριου Άνταμ Σίλβερ.





Περισσότερα: contra

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ