2021-04-18 12:12:25
Φωτογραφία για Παρέμβαση Βαλτά στον ALPHA: «Η πλατφόρμα για τους εργαζομένους θα ανοίξει από αύριο, τα αποτελέσματα δηλώνονται μέχρι Κυριακή 25/4» (video)
Τις ανακρίβειες που ακούστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» κλήθηκε να διορθώσει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς μιλώντας σε ζωντανή τηλεφωνική παρέμβαση.

Ας τα πάρουμε τα πράματα με τη σειρά. Στην εκπομπή ειπώθηκε ότι «όσοι εργαζόμενοι δεν έχουν παραλάβει ακόμα τα τεστ, να σπεύσουν σήμερα στα εφημερεύοντα», κάτι που φυσικά δεν ισχύει. 

Άμεσα πολλοί φαρμακοποιοί διαμαρτυρήθηκαν στην εκπομπή μέσω μηνυμάτων, ενώ για το θέμα ενημερώθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος του Πανελληνίου κ. Βαλτάς, οποίος προέβη σε τηλεφωνική παρέμβαση.

Θυμίζουμε στους πολίτες ότι .... η πλατφόρμα για τους εργαζομένους θα ανοίξει ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 19 Απριλίου και η διάθεση των σελφ τεστ θα συνεχίζεται καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού η υποχρεωτικότητα της δήλωσης των αποτελεσμάτων στο self-testing.gov.gr λήγει την ερχόμενη Κυριακή 25 Απριλίου. 

Άρα προς αποφυγή συγχρωτισμού στα φαρμακεία, οι πολίτες δεν πρέπει να σπεύσουν όλοι την πρώτη μέρα, αλλά έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν σε εργάσιμες ώρες και μέρες έως το τέλος της εβδομάδας.

Δείτε τα αποσπάσματα της εκπομπής:
Farmakopoioi
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ