2021-04-21 17:31:24
Φωτογραφία για Τετάρτη, 21/4/2021: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Συμπληρώνουμε τον πίνακα της εργασίας 6, στη σελίδα 31 του Τ.Ε., με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού μας λεξικού ή όποιου άλλου λεξικού έχουμε στη διάθεσή μας.

Μαθηματικά: Με τη βοήθεια της "Διερεύνησης" (σελ. 43 - Β.Μ.) και της αντίστοιχης ανάρτησης, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, την εφαρμογή και τον "Αναστοχασμό" του 38ου κεφαλαίου "Είδη γωνιών" (σελίδα 44 - Β.Μ.), προτού λύσουμε τις ασκήσεις 1, 2 και 3, στη σελίδα 41 του Τ.Ε..

Γεωγραφία: Με τη βοήθεια αντίστοιχης ανάρτησης και του άτλαντά μας, συμπληρώνουμε την επαναληπτική εργασία πάνω στους νομούς και στα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας που λάβαμε στο email μας (τις πρωτεύουσες μπορείτε να τις συμπληρώσετε και πάνω στον χάρτη της σελίδας 51 του Τ.Ε., αν δεν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης, ενώ, ανά γεωγραφικό διαμέρισμα, μπορείτε να τις γράψετε στο τετράδιό για τα "Διάφορα"). Επίσης, με δεδομένο ότι μετά τις διακοπές του Πάσχα θα γράψουμε επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στα κεφάλαια 31 - 35, είναι ευκαιρία να εξασκηθείτε και να ξαναθυμηθείτε ό,τι κάναμε στα συγκεκριμένα κεφάλαια, με τη βοήθεια της αντίστοιχης ανάρτησης, βέβαια.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ