2021-05-20 12:19:16
Φωτογραφία για Μόναχο: Τα τρένα της S-Bahn έχουν γίνει πιο συνεπή – σχεδόν παντού.
Η Βαυαρική Εταιρεία Σιδηροδρόμων αναφέρει περισσότερη συνέπεια στα τρένα της. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για μία γραμμή από το Μόναχο.

Η συνέπεια των S-Bahn και των τρένων στη Βαυαρία αυξήθηκε ελαφρώς πέρυσι. Όπως ανέφερε η Βαυαρική Εταιρεία Σιδηροδρόμων (BEG), το 94,1% των τρένων το 2020 ήταν στην ώρα του.

Αλίκη Μαχαίρα

Αυτό ήταν 1,8 ποσοστιαίες μονάδες περισσότερες από ό,τι το προηγούμενο έτος. Όλα τα τρένα που φτάνουν με καθυστέρηση μικρότερη των έξι λεπτών υπολογίζονται ως συνεπή.

“Λόγω της πανδημίας, τα στοιχεία είναι συγκρίσιμα μόνο σε πολύ περιορισμένο βαθμό με τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών”, εξήγησε η διευθύνων σύμβουλος της BEG, Bärbel Fuchs. “Ήταν επίσης πιο συνεπή, γιατί κατά καιρούς υπήρχαν λιγότερα τρένα στο δρόμο λόγω της πανδημίας”.

Κατά συνέπεια, το ποσοστό ασυνέπειας διπλασιάστηκε πέρυσι σε έξι τοις εκατό. Ωστόσο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από τα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου 2020 η προσφορά μετακινήσεων μειώθηκε λόγω της πανδημίας.


Χωρίς αυτό, η ασυνέπεια θα ήταν στο επίπεδο του προηγούμενου έτους, δήλωσε η επικεφαλής της BEG.

Στη διαδρομή Μονάχου – Geltendorf – Memmingen – Lindau, τα τρένα ήταν πιο συνεπή από το 2019, σύμφωνα με την BEG. Ο λόγος για αυτό είναι η ολοκλήρωση της ηλεκτροδότησης.

Το 2020 δεν υπήρξαν καθυστερήσεις στο 94% περίπου των ταξιδιών. Αυτό αντιστοιχεί σε βελτίωση δέκα μονάδων σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η Werdenfelsbahn (μεταξύ Μονάχου και Garmisch), από την άλλη πλευρά, ήταν λιγότερο αξιόπιστη από ό,τι το 2019. Μόνο το 91,3 τοις εκατό των τρένων ήταν συνεπή (+0,7 τοις εκατό) λόγω των περιοχών που έπρεπε να διαπεράσουν με χαμηλές ταχύτητες.

grland.info

sidirodromikanea
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ