2021-06-25 09:20:08
Φωτογραφία για Τηλεοπτική εξέλιξη: Επιστρέφει το X FACTOR στο OPEN



 Ετοιμάζεται να πάρει θέση ξανά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο για έβδομη φορά. Μόνο που αυτή τη φορά θα έχει πολλές αλλαγές από τους προηγούμενους κύκλους του.

Το X FACTOR έκανε… ποδαρικό στη χώρα μας πριν από αρκετά χρόνια, το 2008, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 παραμένοντας για τρεις κύκλους στο κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ αμέσως μετά κι ενώ είχε ανακοινωθεί από το EPSILON (τι θυμήθηκα τώρα!!!), πέρασε στα «χέρια» του ΣΚΑΪ που το έβγαλε για δύο σεζόν. Στη συνέχεια, το 2019 το X FACTOR βγήκε από το ΟΡΕΝ που συνεχίζει να έχει τα δικαιώματά του και όπως μαθαίνω… μπήκε πάλι στο τραπέζι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, η διοίκηση του σταθμού της Παιανίας έχει ζητήσει να υπολογισθεί άμεσα το κόστος, επιθυμώντας όπως φαίνεται να μην καθυστερήσει η παραγωγή του… οπότε κι η προβολή του. Άλλωστε στο ΟΡΕΝ έχουν ανάγκη και κάποιο show στη ζώνη του prime time, οπότε αν προχωρήσει η παραγωγή του X FACTOR τότε θα ρίξουν και… Χ σε φήμες που θέλουν τον τηλεοπτικό σταθμό να… παροπλίζεται σε μία πολύ δύσκολη κι ανταγωνιστική σεζόν όπως προβλέπεται να είναι η επόμενη. Οι τελικές αποφάσεις για το X FACTOR θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες και από αυτές… θα κριθούν πολλά…!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ