2021-06-25 19:10:14
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: 'Ολη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA
Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την περίοδο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με τη μία διαρροή να διαδέχεται την άλλη και το τηλεοπτικό σκηνικό να θεωρείται πιο αβέβαιο από ποτέ. 

Αυτό που γράφεται έντονα τις τελευταίες 10 μέρες είναι πως ο ALPHA έχει θέσει τελεσίγραφο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέγοντάς της ότι είναι ειλημμένη η απόφαση του σταθμού το Happy Day να ολοκληρώνεται στις 10.00 το πρωί, ώστε να δίνει πάσα στην Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αυτά κάνουν λόγο για διάθεση της παρουσιάστριας του Happy Day να "σπάσει" το συμβόλαιό της με τον ALPHA, καθώς αυτό ορίζει την ακριβή διάρκεια της πρωινής της εκπομπής, ώστε να μετακινηθεί προς άλλες τηλεοπτικές πολιτείες. 

Ποια είναι όμως η αλήθεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvnea.com;

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από τη διοίκηση του καναλιού. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ή απόφαση σχετικά με το τι ώρα θα ολοκληρώνεται το Happy Day, ώστε να ανακοινωθεί κάτι στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Από την άλλη, η παρουσιάστρια είναι έκπληκτη με όλα αυτά που διαβάζει, καθώς εκείνη έχει άριστες σχέσεις με τον ALPHA και δεν συνηθίζει να κινείται «επιθετικά» στον τρόπο που εργάζεται. 

Αν ποτέ τεθεί επίσημα ζήτημα μείωσης της διάρκειας της εκπομπής κατά μία ώρα, τότε η παρουσιάστρια θα κινηθεί αναλόγως. Προς το παρόν όλα είναι θεωρητικά. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ