2021-07-02 19:09:48
Φωτογραφία για Άλισον Μακ: Η Χλόη από την τηλεοπτική σειρά Smallville καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για εμπορία ανθρώπων

Τρία χρόνια στη φυλακή θα περάσει η ηθοποιός Άλισον Μακ, γνωστή από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά Smallville, η οποία είχε κατηγορηθεί για εμπορία ανθρώπων σε αίρεση με σκοπό τις σεξουαλικές σχέσεις με τον ηγέτη της.

Η ηθοποιός η οποία έπαιξε βασικό ρόλο στην αίρεση, NXIVM, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών την Τετάρτη με την κατηγορία ότι στρατολογούσε για τον «πνευματικό ηγέτη της ομάδας» γυναίκες ως σκλάβες του σεξ.

Οι γυναίκες που παρασύρονταν στην αποκλειστικά γυναικεία αίρεση αναγκάζονταν να έχουν σεξουαλικές επαφές με τον γκουρού Κιθ Ράνιερ. Ο τελευταίος συνελήφθη στα τέλη Μαρτίου στο Μεξικού και εκδόθηκε στις ΗΠΑ. Οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύονταν τα θύματα, όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και μέσω της δουλειάς τους. Το 1998 ο Κιθ Ράνιερ ίδρυσε έναν οργανισμό, τον Executive Success Program (ESP) που οργάνωνε διάφορα σεμινάρια με στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες «να εκπληρώσουν το δυναμικό τους».

Περισσότερα: lifo

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ