2021-07-03 19:20:07
Φωτογραφία για Γιάννης Μπέζος: Αυτό είναι το κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί μετά τον ΑΝΤ1...



Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και τα σίριαλ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει σημειώνουν πάντα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ακόμα κι όταν προβάλλονται σε επανάληψη.

Ο Γιάννης Μπέζος τα τελευταία τρία χρόνια συνεργάστηκε με τον ΑΝΤ1. Στην αρχή με το «Πέτα τη φριτέζα», που προβλήθηκε για δύο σεζόν, και στη συνέχεια με το «Παρουσιάστε» που έριξε αυλαία τον Ιούνιο.

Από τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 να αποφάσισε φέτος να μην επενδύσει τόσο στη μυθοπλασία και να παραχωρήσει τη ζώνη 21.00 με 22.00 σε ένα νέο ριάλιτι μαγειρικής, η συνεργασία του με τον δημοφιλή κωμικό ηθοποιό ολοκληρώθηκε.

Ο Γιάννης Μπέζος είχε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά μία ήταν αυτή που τον έκανε να πει το «ναι». Ήταν η πρόταση της ΕΡΤ για – εδώ είναι η έκπληξη- καθημερινή σειρά.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής δεν είχε παίξει μέχρι τώρα σε καθημερινή σειρά, αλλά επειδή η κρατική τηλεόραση με το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» απέδειξε ότι μπορεί να φτιάξει ένα σίριαλ υψηλών προδιαγραφών, με πολυπρόσωπο καστ, που να προβάλλεται τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα, δημιούργησε εμπιστοσύνη σε ηθοποιούς που μέχρι τώρα ήταν δύσπιστοι

. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρωταγωνιστής στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος επίσης δεν είχε κάνει ποτέ καθημερινό.

Η ΕΡΤ έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη με τις σειρές που έχει επιλέξει την επόμενη σεζόν, καθώς εκτός από τα σίριαλ που συνεχίζουν, θα συμπεριλάβει μεταξύ άλλων στο πρόγραμμά της το «Καρτ ποστάλ» της Βικτόρια Χίσλοπ, αλλά και τη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, που θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη διηγήματα Ελλήνων συγγραφέων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ- Znews.gr





Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ