2021-07-05 17:00:08
Φωτογραφία για Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου με τα λόγια της Δήμητρας Κατσαφάδου...

 



Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν η Δήμητρα Κατσαφάδου το πρωί της Δευτέρας και η παρουσιάστρια της εκπομπής έμεινε με ανοιχτό το στόμα ακούγοντάς την να τη συμβουλεύει, μετά από όσα ένιωσε βλέποντας τη στο πλατό.

 Η Δήμητρα Κατσαφάδου θέλησε να κάνει μια μικρή… ψυχανάλυση στο αέρα, στην Κατερίνα Καραβάτου, η οποία την άκουσε αποσβολωμένη, χωρίς ουσιαστικά να κάνει κανένα σχόλιο.

 «Κι εσύ να μη στεναχωριέσαι γιατί σε βλέπω πολύ ευαίσθητη και μερικοί άνθρωποι δεν σου ταιριάζουν. Ήθελα να το πω. Εγώ νιώθω. Είσαι διαμάντι και πρέπει να διώξεις τους τοξικούς από δίπλα σου. Γιατί είναι όλα χημεία και πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποιοι άνθρωποι φτάνουν μέχρι ένα σημείο.

 Την γνώρισα σήμερα και δεν το πιστεύω. Δεν της αξίζουν κάποια βάσανα που έχει υποστεί, πρέπει να κλείνει πόρτες. Νιώθω τα vibes. Είναι ψυχάρα η γυναίκα, τώρα την κατάλαβα. Πρέπει να αγαπηθείς και να αγαπιέσαι στο έπακρον και να καταλάβουν την ψυχούλα σου», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

 «Ας το ελπίσουμε αυτό», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.  «Δεν μπορεί να ταιριάξει με κομμάτια που είναι τοξικά και σύμπλοκα και χλώρια, δηλαδή -1. Πρέπει η γυναίκα να έχει θετικούς, να την προάγουν, να την ανεβάζουν. Είναι διαμάντι. Αυτά είχα να πω», συμπλήρωσε.

 «Πάω εγώ να λιποθυμήσω λίγο στη γωνία και θα τα ξαναπούμε σε λίγο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Βόλος θέλει πάλι τον Περέα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Βόλος θέλει πάλι τον Περέα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ