2021-07-08 18:20:06
Φωτογραφία για Το Σπίτι με το MEGA συνεχίζει  την επόμενη σεζόν με μεγάλες εκπλήξεις...



Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο γνωστός dj και μουσικός παραγωγός Αντώνης Δημητριάδης. Μίλησε για το «Mega Star» και το «Σπίτι με το MEGA» που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.

«Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Ήταν τέλεια, φοβερά. Το πολύ σημαντικό στην εκπομπή ήταν ότι αφορούσε τη δουλειά μου, τη μουσική.», είπε για την πιο θρυλική και μακροβιότερη μουσική της ελληνικής τηλεόρασης, δήλωσε.

 «Οι περισσότεροι είναι φίλοι. Το πολύ δύσκολο ήταν ότι κάθε εβδομάδα κάνεις μια νέα συναυλία. Κάθε φορά πρέπει να εξηγείς σε έναν άλλο καλλιτέχνη και μια ομάδα πως δουλεύει το πράγμα. Μιλάμε για διαφορά ωρών. Τελειώνει το γύρισμα, φεύγει για μοντάζ και μπαίνει ο επόμενος», τόνισε για το « Σπίτι με το MEGA», εκπομπή της οποίας ήταν μουσικός παραγωγός.

 «Υπάρχουν γυρίσματα που τελείωσαν σε 5 ώρες, κι άλλα σε 15. Ένα από τα πιο γρήγορα γυρίσματα ήταν του Αντώνη Ρέμου και του Στέλιου Ρόκκου και της Νατάσας Θεωδορίδου και της Δέσποινας Βανδή το τελευταίο», ανέφερε.

 «Ήταν δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο αλλά με τη μουσική σύμμαχο και οδηγό καταφέραμ να κάνουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα», είπε από πλευράς του ο Αντώνης Δημητριάδης.

 «Το τραγούδι του καλοκαιριού είναι το Love Tonight, το Αεράκι…», ανέφερε κι αποκάλυψε ότι έρχονται μεγάλες εκπλήξεις και πολύ ωραία πράγματα την επόμενη σεζόν στο «Σπίτι με το MEGA».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ