1

2021-07-09 18:31:27
Φωτογραφία για 1
Αν και από πολλούς θεωρείται δύσκολο σε συνδυασμούς το Κόκκινο είναι μια από τις πιο ζεστές και φωτεινές αποχρώσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, τα δε έπιπλα μεγάλης επιφάνειας όπως ένας κόκκινος καναπές μπορούν να μετατραπούν στο πιο εντυπωσιακό, κεντρικό κομμάτι ενός σαλονιού ανεξάρτητα από το γενικό στυλ διακόσμησής του. 

Από ένα Coutnry καθιστικό, ένα σαλόνι διακοσμημένο σε αυθεντικό Boho ή Ethnic ύφος, ένα χώρο Rustic αισθητικής έως ένα ...θεατρικό βαρύ σκηνικό σε ένα κλασσικό σαλόνι. Όλα μπορούν να διαμορφωθούν ...γύρω από έναν κατακόκκινο καναπέ, αφού τόσο η φόρμα του επίπλου όσο και το είδος του υφάσματος που είναι επενδεδυμένος είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν το γενικό του ύφος και όχι η απόχρωση.

Ο εξαιρετικός συνδυασμός του κόκκινου με τις αποχρώσεις του ξύλου, το μπεζ-λευκό, το μαύρο, το γκρι αλλά και το γαλάζιο, το μπλε, το πράσινο και όλο των φάσμα των ζεστών χρωμάτων μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές αντιθέσεις και ένα πολύ όμορφο σύνολο.


Οι επίσης κόκκινες λεπτομέρειες σε μικρές επιφάνειες - αντικείμενα, το βάψιμο ενός ακόμη επίπλου που βρίσκεται στο ίδιο χώρο πχ βιβλιοθήκη, τραπεζάκι κλπ επίσης σε κόκκινη αποχρώση, ο συνδυασμός με ασπρόμαυρα υφάσματα και αντικείμενα, η χρήση πολλών πολύχρωμων εμπριμέ ή μονόχρωμων μαξιλαριών, τα κάδρα όπως και τα χαλιά που περιέχουν κοκκινωπές αποχρώσεις είναι κάποιοι από τους τρόπους για να συνδυάσετε στο σαλόνι - καθιστικό έναν κόκκινο καναπέ.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ