2021-07-10 15:00:10
Φωτογραφία για Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν...



Είναι γεγονός! Ο τρίτος κύκλος ξεκινάει δυναμικά στις Άγριες Μέλισσες, με το πρώτο μικρό τρέιλερ να μας εισάγει στην εποχή της Χούντας. Τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να έχουν ήδη διευθετηθεί. Μία νέα εποχή ξημερώνει στο Διαφάνι, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στις ζωές των ηρώων μας.

 Στο τρέιλερ φαίνεται το σπίτι του Δούκα και -συγκεκριμένα- το γραφείο του. Όλα δείχνουν πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τουλάχιστον, στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Πάνω στο τζάκι βρίσκεται ένα μικρό ραδιόφωνο εποχής, το οποίο εκπέμπει τον σταθμό των Ένοπλων Δυνάμεων. Ήταν 6.30 το πρωί, όταν βγήκε η ανακοίνωση της νέας κατάστασης που θα επικρατεί στη χώρα.

Στο ραδιόφωνο, ο εκφωνητής αναγγέλλει την απαγόρευση της κυκλοφορίας, επισημαίνοντας πως μετά την δύση του ηλίου, θα πρέπει όλοι να βρίσκονται σπίτια τους. Η απαγόρευση ισχύει και για τα οχήματα, στους δρόμους. Εάν κάποιος παραβεί τους κανόνες, τότε θα πυροβολείται άνευ προειδοποιήσεως.

 Το διάγγελμα αυτό είχε ανατριχιάσει τους ακροατές. Οι Άγριες Μέλισσες δείχνουν μέσα από αυτό το τρέιλερ, πως ο τρίτος κύκλος θα είναι μία μεγάλη αναδρομή στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, στην σκοτεινή αυτή περίοδο της δικτατορίας, όπου πολλοί άνθρωποι βασανίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους.

 Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές, οι οποίοι θα παλέψουν μέχρι τέλους για τα ιδανικά τους. Άλλοι, θα ακολουθήσουν την εύκολη οδό… Νέοι χαρακτήρες μπαίνουν -επίσης- στο προσκήνιο. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο στο Διαφάνι…



-Το ρεπορτάζ ανήκει στην Ιωάννα Παναγιώτη





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ