2021-07-13 09:40:09
Φωτογραφία για Γιάννης Κουκουράκης- Άγριες Μέλισσες: «Το στοίχημα για την τρίτη σεζόν είναι μεγάλο και πάλι»

Στο “ΒΗΜΑgazino” παραχώρησε συνέντευξη ο Γιαννης Κουκουράκης και αναφερθηκε στα  όσα θα δούμε την νέα σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες».

Βιώσατε τον ρατσισμό λόγω εμφάνισης;

Στα πρώτα μου βήματα είχα την αυθάδεια - ευθύτητα να το αντιμετωπίσω. Θυμάμαι πάω στην οντισιόν και ήταν του στιλ: "πέρα από τα μπράτσα έχεις να μας δείξεις και κάτι;". Ανέβηκα, έκανα αυτό που μου ζήτησαν και τελικά μου λένε "σε παίρνουμε. Μας άρεσες πολύ". "Ναι, αλλά εμένα δεν μου αρέσετε" είπα και έφυγα.

Τρίτος κύκλος για τις Άγριες Μέλισσες. Θα συνεχιστεί η επιτυχία;

Δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχιστεί. Η συγγραφική ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να μας εκπλήσσει συνεχώς. Το στοίχημα είναι μεγάλο και πάλι.

Ο Κωνσταντής στον τρίτο κύκλο θα γίνει ιδιοκτήτης μπουάτ;

Δεν έχω ιδέα. Τα επεισόδια τώρα γράφονται. Δεν είμαι από εκείνους που τους αρέσει να τηλεφωνούν και να ρωτάνε. Μου αρέσει να ανακαλύπτω.

Οι Άγριες Μέλισσες άλλαξαν τη ζωή σας; Φαντάζομαι ότι πλέον δεν μπορείτε να αγοράσετε έναν καφέ και να περάσετε απαρατήρητος…

Κάποιος άλλος μπορεί να γουστάρει, αλλά για εμένα είναι ακόμα περίεργο συναίσθημα το να σε αναγνωρίζουν στο δρόμο. Πολλές φορές, μάλιστα, σε αντιμετωπίζουν και διαφορετικά. Μπορεί κάποιος π.χ. να σου δώσει τη σειρά του σε μια ουρά. Αυτό μου προκαλεί αμηχανία. Το χειρότερο είναι να σε τραβούν φωτογραφίες χωρίς να σε ρωτήσουν. Για μένα είναι μεγάλη αγένεια. Και εγώ θα απαντήσω όπως πρέπει. Δεν θα σκεφτώ ότι είμαι αναγνωρίσιμος. Δεν έχω αυτό το φίλτρο, ούτε θα το αποκτήσω, νομίζω. Πρέπει να καταλάβει ο άλλος ότι αυτό δεν είναι καθόλου ωραίο. Δεν είσαι αξιοθέατο, ούτε είσαι ζώο σε τσίρκο για να σε βγάζει φωτογραφίες. Όλα θέμα προσέγγισης είναι. Η ευγένεια νικά.

Νιώσατε με τη μεγάλη επιτυχία της σειράς να παίρνουν τα μυαλά σας αέρα;

Όχι. Πιστέψτε με, αν την είχα δει κάπως, θα το παραδεχόμουν. Αλλά απαντώ όχι και βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι’ αυτό. Δεν ξεχνώ πώς ξεκίνησα. Δουλεύω από τα 11 μου σε ταβέρνες, σε ελιές, σε χωράφια στο χωριό. Γενικά, πάντως, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να την ψωνίσει ο οποιοσδήποτε. Όσοι καβάλησαν το καλάμι μην ξεχνούν ότι στη Βουλγαρία και στην Αλβανία είναι άγνωστοι. Άντε να φτάσει η χάρη τους στον Βορρά μέχρι τη Θεσσαλονίκη και στο Νότο μέχρι την Κρήτη και τη Γαύδο. Πιο νότια και πιο βόρεια δεν έχει.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ