2021-07-13 16:20:15
Φωτογραφία για Έτοιμη για την MEGA-λη αλλαγή η Νικολούλη

Τηλεοπτική στέγη φαίνεται ότι θα αλλάξει την επόμενη σεζόν η Αγγελική Νικολούλη, αποφασίζοντας να ανάβει το «Φως στο τούνελ» της μέσα από τη συχνότητα του ΜΕGΑ.

Αν και το συμβόλαιο της δημοσιογράφου με τον ΑΙΡΗΑ ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου, καλά πληροφορημένες «πηγές» αναφέρουν ότι έχει ήδη δώσει τα χέρια με το ΜΕΘΑ για τη νέα σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο η Νικολούλη δέχεται προτάσεις από πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά δύσκολα «μετακομίζει», ενώ κατά τη διάρκεια της 26 χρόνων συνεχούς παρουσίας της επιτυχημένης εκπομπής της ο ΑLPHΑ τη φιλοξενεί τις 9 τελευταίες σεζόν.Την τελευταία σεζόν όμως η εκπομπή άλλαζε συνεχώς ώρα έναρξης και, παρότι σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις, φαίνεται πως η στάση της διοίκησης δυσαρέστησε τη δημοσιογράφο, που θέλει πιο σταθερή σχέση με το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές η συμφωνία με το ΜΕGΑ δεσμεύει για καλύτερη συνεργασία και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ΑLΡΗΑ θα ανακοινωθεί η ΜΕGΑλη μεταγραφή!



Πηγή: Τηλέραμα



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ