2021-07-14 14:40:11
Φωτογραφία για ΑΝΤ1: Αυτή είναι η καινούργια αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1...

 



Ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο μελετά ο ΑΝΤ1 για την καινούργια σεζόν καθώς το σενάριο της συγκεκριμένης σειράς έχει κερδίσει πολλές χώρες, ενώ απαιτείται πολύ καλή, ακριβή και διεθνή συμπαραγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, μία ακόμα σειρά που θέλουν να βγει πρώτα από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1 είναι και η διασκευή της πολύ γνωστής σειράς «The Bridge» που γυρίστηκε πρώτα για τη Σουηδική και Δανέζικη τηλεόραση. Η κεντρική ιστορία είναι η ανακάλυψη ενός πτώματος στα σύνορα των δύο γειτονικών χωρών που αποφασίζουν να συνεργαστούν για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Η επιτυχία της σειράς ήταν τέτοια που συνεχίστηκε με τρεις ακόμα κύκλους, ενώ το σενάριο πουλήθηκε σε πολλές ακόμα χώρες. Ο ΑΝΤ1 λοιπόν απέκτησε τα δικαιώματα και η διασκευή του θα αφορά ένα έγκλημα που έγινε στα σύνορα με την Τουρκία, οδηγώντας τις αρχές των δύο χωρών να συνεργαστούν.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο αλλά και μία πολύ φιλόδοξη παραγωγή καθώς απαιτούνται πολλά γυρίσματα σε φυσικό χώρο και με τη σύμπραξη δύο χωρών. Αν λοιπόν η «Γέφυρα» πάρει το πράσινο φως από τη διοίκηση του σταθμού για να γίνει η παραγωγή της, τότε οι συνδρομητές της πλατφόρμας που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 θα απολαύσουν μία πολύ δυνατή και ενδιαφέρουσα σειρά.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ