2021-07-21 14:20:06
Φωτογραφία για Σκοτεινή Θάλασσα: Όλα όσα θα δούμε στην πολυαναμενόμενη σειρά του Mega...



Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη «Σκοτεινή θάλασσα»... Ένας νεαρός επιστήμονας με διεθνή καριέρα επιστρέφει στη γενέτειρα του, το Μεσολόγγι, εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του.

Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με τα «φαντάσματα» του παρελθόντος, καθώς είχε εγκαταλείψει το σπίτι του επειδή όλοι τον θεωρούν υπεύθυνο για τον θάνατο της συντρόφου του...

Το Mega μπαίνει δυναμι­κά στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας με μια ακόμα φιλόδοξη παραγωγή. Η «Σκοτεινή θάλασσα» είναι μια νέα αστυνομική σειρά, που αυτή την περίοδο γυρίζεται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να εξασφα­λιστεί ένας ικανός αριθμός επει­σοδίων για το φθινόπωρο, όπου προγραμματίζεται η πρεμιέρα.

Με ένα δυνατό καστ καταξιωμένων πρωταγωνιστών, όπως η Θέμις Μπαζάκα και ο Άρης Λεμπεσό­πουλος, που επιστρέφουν στη μικρή οθόνη ύστερα από αρκετά χρόνια αποχής, αλλά και με νεό­τερους ηθοποιούς, όπως ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού Γιώργος Παπαγεωργιου (τον οποίο γνωρίσαμε από το «Σχεδον ενήλικες»), η σειρά υπόσχεται ένταση, ανατροπές και μυστήριο.



Πηγή: Gossip-tv



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ