2021-07-22 17:20:04
Φωτογραφία για Ανατροπή στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

 



Αλλαγή σχεδίων στον ANT1 όσον αφορά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!

Και εκεί που όλα έδειχναν πως το σόου θα βγει στο Β μισό της σεζόν λόγω έλλειψης χρόνου, τελικά σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη στο protothema.gr, ο προγραμματισμός αφορά την έναρξη του φορμάτ το Φθινόπωρο. 

Για την παρουσίασή του έχουν περάσει από δοκιμαστικό μεταξύ άλλων η Κόνι Μεταξά, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Φυσικά ισχύουν και τα ονόματα που γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες. Θανάσης Αλευράς, Ησαΐας Ματιάμπα, Παναγιώτης Χατζηδάκης, Γιώργος Λέντζας, Νικόλας Ράπτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» υπάρχουν πολλές συμμετοχές από το εξωτερικό, όχι μόνο από Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, αλλά και πολλούς ξένους, ακόμα και από χώρες στις οποίες προβάλλεται το συγκεκριμένο σόου. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι αγαπούν τη χώρα μας ή θα βρεθούν για διακοπές εδώ και με αυτή την αφορμή δήλωσαν συμμετοχή. Οι παραπάνω υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι προέρχονται από Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Μαδαγασκάρη, Ρωσία, Ιταλία, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Αλγερία. Στις 31 Ιουλίου θα γίνει audition στην Κρήτη και στις 7 και 8 Αυγούστου στην Κύπρο.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ