2021-07-26 08:58:34
Φωτογραφία για Χρήστες με κακόβουλο λογισμικό από πλαστά προγράμματα εγκατάστασης των Windows 11!

 



Είναι παράξενο να το πείτε αυτό, αλλά αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τα Windows 11, θα πρέπει να το λάβετε από επίσημες πηγές. Όπως αποδεικνύεται, τα άτομα που χρησιμοποιούν εναλλακτικές μεθόδους για να αποκτήσουν τα Windows 11 παίρνουν επίσης κάποιο κακόβουλο λογισμικό μαζί με αυτό, σύμφωνα με τον Kaspersky.

Υπάρχει ένα κακόβουλο αρχείο που ονομάζεται 86307_windows 11 build 21996.1 x64 + activator.exe. Με βάση το όνομα αρχείου, μπορεί κανείς να μαντέψει ότι περιλαμβάνει τα Windows 11 build 21996.1, και επιπλέον, υπάρχει κάτι σε αυτό που θα ενεργοποιήσει αυτόματα τα Windows για εσάς. Έρχεται στα 1,75 GB, οπότε για μερικούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να φαίνεται λογικό. Αρχίζει να μοιάζει με ένα κανονικό πρόγραμμα εγκατάστασης και, στη συνέχεια, υπάρχει ένα δεύτερο πρόγραμμα εγκατάστασης που ονομάζεται διαχειριστής λήψης. Εάν αποδεχτείτε την συμφωνία που περιλαμβάνεται, λαμβάνετε και πολλά κακόβουλα προγράμματα.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα, αλλά υπάρχουν και άλλα. Δεν εκπλήσσει καν. Τα Windows 11 είναι διαθέσιμα για δοκιμή σε Windows Insiders στο κανάλι Dev, χωρίς κακόβουλο λογισμικό. Ωστόσο, η Microsoft έχει αυξήσει σοβαρά τις απαιτήσεις συστήματος για το νέο λειτουργικό σύστημα. χρειάζεστε επεξεργαστή Intel όγδοης γενιάς ή AMD Zen 2 ή νεότερο. Αυτό αφήνει άτομα με παλαιότερους υπολογιστές να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους εγκατάστασης των Windows 11.

Δεν είναι αδύνατο να περάσετε τα Windows 11. Ειδικά εδώ στο iTechNews.gr σας έχω γράψει πολλούς και εάν δεν έχετε και το κατάλληλο υλικό, πως να καταφέρετε να τα εγκαταστήσετε χωρίς πρόβλημα, όπως έχω κάνει εγώ. Εάν ψάχνετε να τα βρείτε, ψάξετε σωστά. Ωστόσο, η χρήση κάτι σαν το UUP Dump για τη δημιουργία του ISO σας είναι χρονοβόρα. Μερικοί άνθρωποι αναζητούν προκατασκευασμένα Windows 11 ISO, και σαφώς, μερικά από αυτά έχουν εισαχθεί με κακόβουλο λογισμικό.

Το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το adware σε έναν Trojan virus. Το Adware συνήθως δεν είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Είναι απλώς ένα κακόβουλο λογισμικό που προορίζεται να εγχύσει τον υπολογιστή σας με διαφημίσεις. Οι ιοί μπορεί να είναι περισσότερο ζήτημα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να απαλλαγείτε εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί.

Το Windows Defender κάνει καλή δουλειά για να απαλλαγούμε από αυτά τα πράγματα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν κάνετε λήψη των Windows 11 από σκιερές πηγές, πιθανότατα έχετε ήδη ρυθμίσει να κάνετε κλικ στις δώδεκα προειδοποιήσεις που εμφανίζονται να σας λένε να μην την εγκαταστήσετε.

Είναι απλό. Για όσους θέλουν τα Windows 11, απλώς εγγραφείτε τον υπολογιστή σας στο Πρόγραμμα Windows Insider. Εάν θέλετε πραγματικά ένα ISO, περιμένετε λίγο και η Microsoft θα τα διαθέσει. Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε, χρησιμοποιήστε το UUP Dump. Και αν ο υπολογιστής σας δεν υποστηρίζεται, λάβετε υπόψη ότι τα Windows 10 εξακολουθούν να υποστηρίζονται έως τα τέλη του 2025.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ