2021-08-10 08:00:17
Φωτογραφία για Αποκλειστικό! Ποιος πρώην παίκτης ριάλιτι έγινε μέτοχος σε ένα από τα πιο δυνατά sites της αγοράς;Ο Νικόλας Παπαπαύλου με φόρα από το «Big Brother» συνεχίζει να απασχολεί με αμείωτο ρυθμό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες του tvnea.com, στα χέρια του Νικόλα έχει περάσει μεγάλο ποσοστό ενός από τα πιο δυνατά sites της αγοράς. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στα media και αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματά του με σκοπό την επέκτασή του στον χώρο που τόσο αγαπά.

Άλλωστε, όπως, έχει δηλώσει και ο ίδιος, σε αυτόν τον χώρο για να σε σέβονται, πρέπει να επιβάλλεις την παρουσία σου και νομίζουμε ότι ο Νικόλας βρήκε τον καταλληλότερο τρόπο. Έχουμε αναφέρει και άλλες φορές ότι μόλις σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να έχει δυνατές φιλίες στον χώρο με γνωστούς δημοσιογράφους και η πορεία του αποδεικνύει πως τα βήματά του είναι μεθοδικά.

Μένει να δούμε ποιους δημοσιογράφους πρώτης γραμμής θα προσεγγίσει ο Νικόλας με την υπόλοιπη διοικητική ομάδα του site.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ