2021-08-17 15:20:07
Φωτογραφία για Νωρίτερα οι πρεμιέρες στο MEGA

Mπορεί να έχουμε συνηθίσει ο ΣΚΑΪ να είναι το κανάλι που κόβει πρώτο το νήμα της τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο, φέτος με εξαίρεση τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή “Καλημέρα” που κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο 21 Αυγούστου, άλλο είναι το κανάλι που θα βγει μπροστά… στις πρεμιέρες.

Το ΜΕGA έως νεοσύστατος σταθμός που θέλει να προλάβει πρόσωπα και πράγματα επιλέγει να βγει πιο μπροστά ακόμα στον ανταγωνισμό. Αυτό σημαίνει ότι το ενημερωτικό του πρόγραμμα με μικρές εξαιρέσεις θα βγει στον αέρα την Δευτέρα 23 Αυγούστου. Ετσι, η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού ολοκληρώνουν την εκπομπή τους αυτή την εβδομάδα και παραδίδουν τη σκυτάλη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθη Βούλγαρη που επιστρέφουν με την Κοινωνία Ωρα MEGA τη Δευτέρα 23 Αυγούστου. Η εκπομπή θα ξεκινάει αρχικά στις 05.30 και θα ολοκληρώνεται αρχικά στις 10.00 αλλά στη συνέχεια και συγκεκριμένα από τις 6 Σεπτεμβρίου που θα βγει στον αέρα και η Ελεονώρα Μελέτη θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα και η πρωινή εκπομπή θα ολοκληρώνεται στις 8 παρά.

Πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Αυγούστου κάνει και ο Νίκος Ευαγγελάτος με το Live News, μια εκπομπή που πέρσι έβγαλε το MEGA ασπροπρόσωπο. Τέλος, την ίδια μέρα λέγεται ότι θα ξεκινήσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη σε ρόλο βασικού σχολιαστή αλλά και εντεταλμένου συμβούλου γεγονός που φιλοδοξούν θα δώσει νέο αέρα στο κανάλι και κυριως εγκυρότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενημέρωση στον ΣΚΑΪ θα επιστρέψει την Δευτέρα 30 Αυγούστου όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με το “Σήμερα”, τους “Αταίριαστους” αλλά και τα δελτία να βγαίνουν μπροστά για την ενημέρωση των τηλεθεατών.



Tinamess



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τον Μανιά εξετάζει ο Ιωνικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τον Μανιά εξετάζει ο Ιωνικός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ