2021-08-26 18:20:12
Φωτογραφία για OPEN: O προγραμματισμός της νέας σεζόν

Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδεικνύεται τελικά το OPEN. Kι αυτό γιατί παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, τις αποχωρήσεις αλλά και τους ατυχείς χειρισμούς, το κανάλι φαίνεται σιγά σιγά να βρίσκει ξανά τα πατήματά του με μικρές και στοχευμένες κινήσεις.

Μετά την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη, η ενημερωτική εκπομπή “Ωρα Ελλάδος” συνεχίζει με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Ακη Παυλόπουλο. Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία επιδιώκει να δώσει άλλον αέρα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη εμπλουτίζοντας την εκπομπή με νέες στήλες, την αισθητική της αλλά και το πηγαία ταλέντο της που ξεκινά από το stand up comedy και τις μιμήσεις και τελειώνει εκεί που τελειώνει η φαντασία του καθενός. Επίσης, τα social media θα χρησιμοποιηθούν ώστε η εκπομπή να είναι διαδραστική και να καθιερωθεί μια καθημερινή επικοινωνία με τους τηλεθεατές. Μαζί της θα είναι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Δημήτρης Σαράντος και ο σεφ Κυριάκος Μελάς.

Στις 13.00 ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με την Λίνα Δρούγκα και αμέσως μετά πιθανότατα θα παίζει το Glam Wars με την Κάτια Ταραμπάνκο στην παρουσίαση. Στις 15.00 περίπου ακολουθεί η μαγειρική εκπομπή με την Βαγγέλη Δρίσκα “Κάθε μέρα σεφ” και αμέσως μετά στην απογευματινή ζώνη το κανάλι της Παιανίας φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια άλλη εκδοχή των “Οικογενειακών Ιστοριών” με παρουσιάστρια την Τζωρτζέλα Κόσιαβα και ζητήματα καθημερινά με κοινωνικό υπόβαθρο που ζητούν τη λύση τους. Lead in στο κεντρικό δελτίο με την Πόπη Τσαπανίδου θα δίνει η νέα καθημερινή σειρά του σταθμού με τίτλο “Η τελευταία ώρα”, ενώ ένα μεγάλο ερωτηματικό παλνάται γύρω από την παρουσία των “Αρβύλα” τη νέα σεζόν στο κανάλι. Κι αυτό γιατί το κανάλι επέστρεψε με μια καλύτερη πρόταση που δίνει και διοικητικό ρόλο στον Αντώνη Κανάκη άρα διευρυμένες αρμοδιότητες, ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι κάτι που ενδιαφέρει τον ίδιο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία.

Δυο φορές την εβδομάδα θα παίζει η έτερη σειρά με τίτλο “Σ’ αγαπώ μεν αλλά” που βασίζεται σε ισραηλίτικο φορμά με τη μόνη διαφορά ότι η εξέλιξή της θα είναι πολύ πιο γρήγορη. Επίσης, το πρόγραμμα του σταθμού θα εμπλουτιστεί τη νέα σεζόν με νέες ταινίες πρώτης μάλιστα διαλογής όντας μάλιστα και το μόνο κανάλι αυτή τη στιγμή με ανάλογο προσανατολισμό, ενώ θα δοθεί μεγάλη σημασία και στις ξένες σειρές. Ηδη το OPEN διαπραγματεύεται μια σειρά από το BBC ενώ έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα του “Narcos”, γύρω από τη ζωή και κυρίως η αιματοβαμμένη δράση του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Η Ελένη Τσολάκη θα μεταφερθεί το ΣΚ μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ παράλληλα, συνεχίζεται η μαγειρική εκπομπή με την Madama Ginger, οι Εικόνες με τον Τάσος Δούση, ενώ εντάσσεται μια νέα ειδική εκπομπή για μαμάδες με την Μυρτώ Καζή και τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και η “Πρόκληση” μια νέα εκπομπή με την Ιωάννα Λίλλη με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο που θα βάζει τους αθλητές σε δοκιμασίες και νέες προκλήσεις.



Tinamess



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ