2021-09-10 08:40:07
Φωτογραφία για Mega Star: Τέλος η Μαντώ Γαστεράτου – Η νέα παρουσιάστρια



 Μια από τις πιο δημοφιλής μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται άκρως ανανεωμένη, τη νέα σεζόν στο MEGA. H Μαντώ Γαστεράτου αποχαιρετά οριστικά την εκπομπή και ήδη γνωρίζουμε ποια θα είναι η νέα παρουσιάστρια του MEGA STAR!

 Το MEGA Star είναι η μακροβιότερη και πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Η τελευταία σεζόν πέρασε με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη στην παρουσίαση της εκπομπής, κάτι που όμως θα δεν θα ισχύει από τη νέα σεζόν. Τη θέση της Μαντώς θα πάρει η εντυπωσιακή Κόνι Μεταξά, με τον Αντώνη Δημητριάδη να παραμένει δίπλα της στην εκπομπή. Μάλιστα αυτός δεν θα είναι ο μόνος, ανατρεπτικός, ρόλος που θα δούμε την τραγουδίστρια από το φθινόπωρο. Εκτός από παρουσιάστρια θα είναι και ραδιοφωνική παραγωγός αφού συμφώνησε να βρίσκεται στο νέο ραδιοφωνικό σταθμό, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, στους 104,6. 

Θυμίζουμε ότι έχουν κλείσει ήδη ονόματα όπως η Ναταλία Γερμανού και Δημήτρης Ουγγαρέζος, με μια πολύ δυνατή ομάδα να έχει αρχίσει να δημιουργείται.



youfly.com



Πηγή: TVNEA.COM
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ