2021-09-16 18:00:07
Φωτογραφία για Τι ζήτησαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας από τον ΑΝΤ1;
Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και ήδη διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα με τον ανταγωνισμό να φτάνει στο κόκκινο. Οι παρουσιαστές μαζί με τους συνεργάτες τους προσπαθούν να εξασφαλίσουν όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να είναι όσο δυνατόν πιο ισχυροί απέναντι στους τηλεοπτικούς τους αντιπάλους. Όλοι κυνηγούν το αποκλειστικό, την είδηση, με την πλειοψηφία των ψυχαγωγικών εκπομπών να παίζουν σχεδόν τα ίδια θέματα.

 Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, γυρίζουν ξανά στην πεπατημένη γνώριμη συνταγή που περιέχει lifestyle θέματα, λίγο ενημέρωση, πολύ σχολιασμό, αστρολογία, μαγειρική και καλεσμένους.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, σε συνεννόηση με το κανάλι, ζήτησαν μάλιστα να έχουν όσο το δυνατό περισσότερα αποκλειστικά spoiler από τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και καλεσμένους στο πλατό όλους τους ηθοποιούς της σειράς, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και μικρότερο ρόλο. Η λίστα των καλεσμένων ηθοποιών που δόθηκε στον ΑΝΤ1 από την ομάδα του πρωινού φτάνει μέχρι τα Χριστούγεννα, με τους ηθοποιούς της σειράς να δίνουν το «μέλι» τους για χάρη της τηλεθέασης και του ανταγωνισμού κατά αποκλειστικότητα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. 


 Μένει τώρα να δούμε τι θα συμβεί όταν θα ξεκινήσει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και θα πρέπει οι δύο εκπομπές να μοιραστούν τις «Άγριες Μέλισσες». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί προτιμούν να βγαίνουν σε βραδινά σόου κάνοντας έτσι πολύ δύσκολο το έργο όλων εκείνων που διαχειρίζονται τους καλεσμένους των εκπομπών.

okmag.gr

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ