2021-09-21 21:08:22
Φωτογραφία για Πως τα λευκά έπιπλα μεγάλου όγκου αλλάζουν εντελώς την αισθητική κάθε χώρου
Τα σκουρόχρωμα ξύλινα έπιπλα είναι από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του κλασσικού ύφους και ειδικά όταν πρόκειται για κομμάτια μεγάλου όγκου όπως βιβλιοθήκες, συνθέσεις τοίχου κλπ. η αισθητική του χώρου διαφοροποιείται εντελώς αν αντί για καφέ αποχρώσεις χρησιμοποιηθεί για τα συγκεκριμένα έπιπλα λευκό - μπεζ.  

Όσο μεγαλύτερη επιφάνεια τοίχου καλύπτει μια σύνθεση, που μπορεί να αποτελείται και από εντοιχισμένα μέρη, τόσο πιο εντυπωσιακή η διαφορά αν το σκούρο καφέ αντικατασταθεί με λευκό.

 

Με ένα ποιοτικό χρώμα κιμωλίας μπορείτε εύκολα να αλλάξετε εντελώς την όψη και την αισθητική του χώρου αν βάψετε μια τέτοια ογκώδη σύνθεση, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και το ειδικό χρώμα για τοίχους, που διαθέτουν οι περισσότερες εταιρίες. 

Είτε πρόκειται για μικρούς είτε για πιο ευρύχωρους χώρους το λευκό - υπόλευκο - μπεζ είναι σίγουρο ότι θα τους κάνουν πιο φωτεινούς και πιο σύγχρονης αισθητικής, ενώ αν το προτιμάτε το γενικό διακοσμητικό ύφος μπορεί να διατηρηθεί ακόμη και σε εντελώς κλασσικές γραμμές. 


Ακόμη και διατηρώντας κάποιες σκούρες αποχρώσεις σε όλα τα υπόλοιπα έπιπλα - στοιχεία ενός χώρου, το βάψιμο μεγάλων επιφανειών - συνθέσεων σε λευκούς τόνους δημιουργεί μια πολύ πιο ευχάριστη, ζεστή και όχι "αυστηρή" ατμόσφαιρα, ιδανική για κάθε χώρο αλλά κυρίως για το σαλόνοι - καθιστικό.  

΄Ενα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των χρωμάτων κιμωλίας αποτελεί το γεγονός ότι αυτά εφαρμόζονται και δημιουργούν απόλυτα πετυχημένο αποτέλεσμα όχι μόνο πάνω σε ξύλινα αλλά και σε έπιπλα από mdf, λακαρισμένα κομμάτια κλπ. 

Έτσι κάθε παλιά σύνθεση - βιβλιοθήκη - σύνθετο κλπ μπορεί να αποκτήσει εντελώς διαφορετική και ανανεωμένη όψη και από ένα "σκοτεινό" έπιπλο να μετατραπεί σε αυτό που θα ...πρωταγωνιστεί στον χώρο. 

Το ίδιο αποτέλεσμα αισθητικά μπορείτε ασφαλώς να πετύχετε βάφοντας σε λευκό και γενικά ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και μικρότερα, κάθε τύπου έπιπλα, ράφια κλπ και δημιουργώντας πιο ήπιες ή πιο έντονες χρωματικές αντιθέσεις με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία ή ακόμη και μόνο με τα υφάσματα και μικρά αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσετε στον χώρο. 

Δείτε και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
elmueble.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ