2021-10-01 19:07:17
Φωτογραφία για Πρωτιές MEGA...
Με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, σπουδαίους συνεργάτες, καινοτόμες ιδέες και πρωτότυπα project, το MEGA ήρθε με όραμα και στόχο. Ο Σεπτέμβριος, του έδωσε μια δυνατή εκκίνηση με τις εκπομπές και τις σειρές του να καταγράφουν πρωτιές και να κερδίζουν το κοινό.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας που έφερε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA» στην κορυφή της τηλεθέασης. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή, με παρουσιαστές τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, πέρασε μπροστά από τον ανταγωνισμό με ποσοστό 16,4% και με σαφή διαφορά έναντι των πρωινών ενημερωτικών της ίδιας ζώνης.

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»

Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε ο μήνας Σεπτέμβριος για το «MEGA Καλημέρα», με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη. Η πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA σημείωσε ποσοστό 16,8% και επικράτησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσή της.


«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!»

Τη σκυτάλη της πρωτιάς πήρε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα. Με ξεκάθαρο προβάδισμα η εκπομπή ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη μετάδοσής της, όλο το μήνα, με ποσοστό 17,2%.

«LIVE NEWS»

Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε ο πρώτος μήνας της τηλεοπτικής σεζόν για το «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Τα ποσοστά που καταγράφηκαν είναι 16,3% . Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA που αποτελεί τη σταθερή επιλογή των τηλεθεατών στην απογευματινή ζώνη.

«MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ»

Πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 12,2% είναι ο απολογισμός του Σεπτεμβρίου για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα. Στην ίδια κατηγορία κοινού η εκπομπή πέρασε πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ