2021-10-08 16:25:35
Φωτογραφία για Αγανάχτηση επιβατών για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων από ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Λάρισα.
Τι αναφέρουν σε επιστολή τους

Ο ρόλος του τρένου σε όλη την Ευρώπη είναι για να διευκολύνει τις μετακινήσεις των πολιτών. Δεν συμβαίνει το ίδιο και στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην περιοχή μας, καθώς παρά την ιδιωτικοποίηση οι παλιές αμαρτίες με τις καθυστερήσεις, ή τις περικοπές δρομολογίων δεν λέει να εξαλειφτούν. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει ομάδα εκπαιδευτικών που μετακινείται με τον προαστιακό καθημερινά από Λάρισα σε Λιτόχωρο και αντίστροφα:

Τριτοκοσμικές συνθήκες βιώνουν οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Γυρίσαμε στο 1920. Εκτός του ότι οι συρμοί είναι απαρχαιωμένοι γιατί οι οι καινούργιοι συρμοί μεταφέρθηκαν αυθαίρετα στην Αθήνα, δρομολόγια ακυρώνονται χωρίς ενημέρωση των πολιτών και όσα πραγματοποιούνται γίνονται με μιάμιση ωρα τουλάχιστον καθυστέρηση.

Υπάρχουν επιβάτες με ποικίλα προβλήματα, καρκινοπαθείς, ασθενείς που χάνουν τα ραντεβού τους, άνθρωποι που χάνουν αεροπορικά ταξίδια, εργαζόμενοι που δεν μπορούν να προσέλθουν έγκαιρα στην εργασία τους και όλοι αυτοί όχι μόνο δεν εξυπηρετούνται αλλά λοιδορούνται και εξυβρίζονται από την ηγεσία της Τραινοσε!!!

thessaliatv.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ