2021-10-10 09:40:08
Φωτογραφία για Ανατροπή: Στο Α μισό βγαίνει ο «Εκατομμυριούχος» λόγω «Ράδιο Αρβύλα»...

 



Είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη μεγάλη επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» στο πρόγραμμα του σταθμού, έπειτα από τρεις σεζόν. 

Η σατιρική εκπομπή θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα-Πέμπτη) στο slot 20.00-21.15, ενώ αντίστοιχα θα μετακινηθούν και οι «Άγριες Μέλισσες» στις 22.15. Η σειρά «Ήλιος» εξετάζεται να μετακινηθεί πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ή εναλλακτικά θα πάρει τη θέση του ριάλιτι μαγειρικής στις 21.15. 

Η τετραήμερη παρουσία του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1, μάλιστα, διαμορφώνει νέο τοπίο και για άλλα επερχόμενα προγράμματα του καναλιού. Ενώ αρχικά προοριζόταν για το β μισό της σεζόν, άμεσα παίρνει μπρος το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με στόχο να βγει στον αέρα στα τέλη Νοεμβρίου. 

Θα μεταδίδεται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20.00 έως τις 21.15. Ήδη ξεκίνησε η προπαραγωγή με παραγγελία σκηνικών, ενώ τα γυρίσματα θα αρχίσουν στις αρχές Νοεμβρίου. 

Real Life-Ναταλία Ανδρικοπούλου

Υ.Γ Μένει να δούμε πότε θα ξεκινήσει και το «Βινύλιο» που φαίνεται πως θα παίρνει lead in από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ