2021-10-12 08:40:11
Φωτογραφία για Άμεσες οι αλλαγές στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1;



 Εδώ και καιρό ακούμε για αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αλλά τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται. 

Οι άνθρωποι του καναλιού έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε ανακάτεμα της τράπουλας προκειμένου να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή που ανακοινώθηκε ήδη αφορά βεβαίως την απογευματινή και τη βραδινή ζώνη του σταθμού. Εκεί από τον Νοέμβριο έρχονται οι «Ράδιο Αρβύλα» που μαζί με το «Βινύλιο» θα έχουν καθημερινή παρουσία και θα αναλάβουν το slot 20.00- 21.00.

 Στις 9 το βράδυ παραμένει μέχρι νεοτέρας το Game of Chefs, ενώ ο «Ήλιος» θα μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη και ίσως να επιλεγεί να δίνει πάσα στο δελτίο ειδήσεων και να μεταφερθεί το 5 Χ 5 λίγο νωρίτερα. Αλλαγές θα υπάρξουν όμως και στην πρωινή ζώνη κι αυτές, όπως ακούγεται, θα είναι πολύ πιο άμεσες. Το κανάλι επεξεργάζεται το σενάριο οι εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη και των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά να ξεκινούν μία ώρα νωρίτερα. 

 Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι το «Καλημέρα Ελλάδα» θα ξεκινάει στις 5 το πρωί και θα δίνει lead in στο «Πρωινό» στις 9. Έτσι, το πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 θα παίζει ακριβώς απέναντι στο Breakfast @ Star που αρχίζει στις 9 και ολοκληρώνεται στις 12.

Να σας θυμίσουμε πως για αυτές τις αλλαγές έκανε λόγο πρώτο το tvnea.com (δες εδώ)

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ