2021-10-14 15:30:10
Φωτογραφία για Ραμόνα: «Τα νούμερα δεν τα κοιτάω.Για εμένα το Twitter είναι τα νούμερα

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα” μίλησε η Ραμόνα Βλαντή για το Style me Up, ενω μεταξύ άλλων αναφερθηκε και  στις παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση.

Για το "Style Me Up” είπε: "Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Όπως έχω πει εκατό φορές, δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Μόνο αν είναι κάτι που πραγματικά μου ταιριάζει. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter. Για εμένα το Twitter είναι τα νούμερα. Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής αν με ρωτάς. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο”.

Για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που βρίσκεται στο GNTM: "Η Ισμήνη δεν μου αρέσει και τόσο. Λείπει η Βίκυ. Θεωρώ, το έχω ξαναπεί, ότι η κυρία Ισμήνη είναι κακοντυμένη. Δυστυχώς είναι κακοντυμένη και για μένα εκεί τελειώνουν όλα. Στην Ισμήνη δε βλέπω τίποτα απολύτως. Μόνο κάτι λάθος ρούχα πάνω στο κορμί της γιατί έχει πολύ ωραίο κορμί. Δε μου είναι τίποτα απολύτως. Κοιμάμαι”.

Για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες λέγοντας: "Δεν έχω προσωπικές κόντρες με κανέναν. Οι κόντρες μου είναι για αυτά που φοράνε. Δε θα κρίνω εγώ τα επαγγελματικά τους. Εκτός κι αν δηλώνουν στυλίστριες ενώ δεν είναι. Οι παρουσιάστριες στην τηλεόραση δεν είναι καλοντυμένες. Αυτό δεν αλλάζει και δεν είναι κόντρα προσωπική”.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ