2021-10-21 17:00:08
Φωτογραφία για Πρεμιέρα για την Αγγελική Νικολούλη

 



  Η Αγγελική Νικολούλη κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τον αέρα του MEGA με συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Όπως έγινε επισήμως γνωστό, στην πρώτη εκπομπή της σεζόν η Αγγελική Νικολούλη κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις φωτιά για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που στέρησε τη ζωή στην άτυχη Καρολάιν και έστειλε τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στις φυλακές. Η Αγγελική Νικολούλη μάλιστα εντόπισε σημαντικό μάρτυρα και μίλησε μαζί του.

Ακόμα ένα νέο άγνωστο για το τηλεοπτικό κοινό θρίλερ έρχεται στο φως. Η Αγγελική Νικολούλη ερευνά την εξαφάνιση ενός νεαρού καπετάνιου. "Το "Τούνελ" ταξίδεψε εκτός Ελλάδας για να ερευνήσει ένα παράξενο έγκλημα, που ούτε το μυαλό ευφάνταστων σεναριογράφων θα μπορούσε να σκεφτεί. Ποιος και γιατί ήθελε να βλάψει τον νεαρό Έλληνα αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού; Ο τόπος του εγκλήματος "μιλά" και "δείχνει" το καλοστημένο σκηνικό… Τι λένε στο "Τούνελ" πρόσωπα-"κλειδιά" και πού στρέφονται οι έρευνες… Η μητέρα που έγινε ντετέκτιβ για να βρει το κλειδί αυτού του γρίφου, κόντρα στα

πολλά εμπόδια" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού.





Η Αγγελική Νικολούλη κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στις 23:20, στο MEGA, με το ανανεωμένο "Φως στο Τούνελ" για 27η τηλεοπτική σεζόν.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ