2021-11-19 18:40:09
Φωτογραφία για Με δική της εκπομπή η Ιωάννα Παλιοσπύρου



Το δικό της podcast θα φιλοξενεί από εδώ και στο εξής η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο μετά την επίθεση από βιτριόλι που δέχθηκε. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα έδωσε τα χέρια με τον Σταύρο Θεοδωράκη για να κάνει την δική της εκπομπή στην ιστοσελίδα pod.gr, που φιλοξενεί μερικά από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά podcasts.

Το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο Γιούλα Ράπτη, και θα φιλοξενήσει πρόσωπα που η ζωή τους -μετά από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός- χωρίστηκε σε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ, αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού.

Πρώτος καλεσμένος θα είναι ο ψυχίατρος της Ιωάννας Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο οποίος θα συζητήσει μαζί της δημόσια – για πρώτη φορά– τα όσα έζησαν όλο αυτόν τον καιρό. Από το ψυχικό τραύμα της επίθεσης και το σκοτάδι του φόβου και της παραίτησης μέχρι την έξοδο ξανά στο φως και την διεκδίκηση της ζωής.

«Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σ’ αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Άλλωστε ζωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Παράλληλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης υποδεχόμενος την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο pod.gr ανέφερε: «Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Πού την βρήκε τόση δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας». 







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ