2021-11-24 14:20:05
Φωτογραφία για Το «Μεγάλο Παζάρι» επιστρέφει στο OPEN

 



Εχουν περάσει κοντά 15 χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε στον ALPHA το «Μεγάλο Παζάρι», με τη θρυλική μορφή του Ζονκ.

Στα μέσα της περασμένης δεκαετίας η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέλαβε να γεμίσει τα παπούτσια του σε μια όχι ιδιαίτερα πετυχημένη αναβίωση του τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1. Η ζωή όμως κάνει κύκλους και η τηλεοπτική ζωή τα τελευταία 3-4 χρόνια κάνει μόνο κύκλους για να γυρίσει στο ίδιο σημείο.

Το OPEN θέλει οπωσδήποτε να τονώσει τη μεσημεριανή-απογευματινή του ζώνη και αναζητούσε καιρό ένα project που θα μπορούσε να του προσφέρει ένα καλό πάτημα. Αυτό το πρότζεκτ είναι το «Μεγάλο Παζάρι» σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του STAR, το «Breakfast@Star» και το ρεπορτάζ της εκπομπής έχει και το επικρατέστερο όνομα για να αναλάβει την παρουσίαση.

Ο λόγος για τον πολύ ταλαντούχτο Λευτέρη Ελευθερίου, ο οποίος ταιριάζει σε τέτοια concepts λόγω του χιούμορ που διαθέτει σε αφθονία και σίγουρα θα δώσει κάτι πολύ δυνατό στο OPEN, ιδίως απέναντι στον ανταγωνισμό που περιλαμβάνει τον Μάρκο Σεφερλή και οσονούπω θα περιλαμβάνει τη Μαρία Μπεκατώρου από το MEGA.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ