2021-12-06 16:14:10
Φωτογραφία για Λάρισα: Τα σιδηροδρομικά έργα και τα ηχοπετάσματα.
Σε προηγούμενο ρεπορτάζ στην LarissaPress σας είχαμε ενημερώσει ότι τις όποιες οριστικές αποφάσεις που θα πάρει ο ΟΣΕ για την λύση του σιδηροδρομικού προβλήματος της Λάρισας, θα τις πάρει μετά από την ολοκλήρωση του έργου με τα ηχοπετάσματα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μετά το έργο θα αξιολογηθεί η όλη κατάσταση και ενδεχομένως να παρθούν οι τελικές αποφάσεις που θα είναι οι υπογειοποιήσεις σε Βόλου, Καραγάτση και Αγιάς ή ακόμη και η μερική παράκαμψη της γραμμής από τον βόρειο τομέα έως τον σταθμό, μια παράμετρος που μπήκε τον τελευταίο καιρό στην συζήτηση μετά την συνάντηση ανθρώπων του ΟΣΕ με τον δήμαρχο Λαρισαίων και τους αρμόδιους των υπηρεσιών τον περασμένο Οκτώβριο στη Λάρισα.

Που βρισκόμαστε όμως σε σχέση με το έργο των ηχοπετασμάτων;

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και αυτή την στιγμή εξετάζονται οι ενστάσεις που αφορούν στον διαγωνισμό. Το έργο αναμένεται να εκκινήσει- σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη του οργανισμού- μέσα στο 2023 και θα ολοκληρωθεί μέσα σε αυτό το έτος. Άρα οι όποιες αποφάσεις μετατίθενται για μετά το 2023 αφού αξιολογηθεί το νέο έργο και η χρησιμότητά του.

Π.Γ.

larissapress.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ