2021-12-10 07:46:23
Φωτογραφία για Όμορφες βόλτες με τρένο για τα Χριστούγεννα.
Οι πιο όμορφες βόλτες με τρένο για τα Χριστούγεννα

Δεν υπάρχει περίπτωση να αγνοήσουμε τη μοναδική γοητεία των ταξιδιών με τρένο, παρόλο που έχουμε συνηθίσει πλέον να ταξιδεύουμε αεροπορικώς για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας.

 Αν θέλετε να απολαύσετε μια υπέροχη βόλτα με τρένο αυτές τις γιορτές, εδώ είναι η λίστα με τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες βόλτες με τρένο.

Napa Valley Wine Train's Santa Train, Καλιφόρνια

Εκτός από το ότι είναι δημοφιλές για τις αγαπημένες του εκδρομές κρασιού, το Napa Valley Wine Train ξεπερνά και προσφέρει τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά μια εορταστική μουσική εμπειρία στο ετήσιο Santa Train του. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής με τρένο διάρκειας 1,25 ώρας μέσα από το κυλιόμενο τοπίο της κοιλάδας της Νάπα, οι επιβαίνοντες μπορούν να επιδοθούν σε παιχνίδια, να τραγουδήσουν και να απολαύσουν φρεσκοψημένα μπισκότα και ζεστή σοκολάτα.


Τρένο Aurora, Αλάσκα

Αυτή η διαδρομή 12 ωρών με το τρένο από το Anchorage στο Fairbanks θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στη διαδρομή. Εάν σχεδιάζετε την επίσκεψή σας σε αυτόν τον προορισμό κατά τους χειμώνες, οι καιρικές συνθήκες μπορεί να δυσκολέψουν το ταξίδι σε όλη την πολιτεία και τότε αυτό το τρένο αποδεικνύεται η καλύτερη επιλογή για να μετακινηθείτε.

Νυχτερινό τρένο Express Santa Clause, Φινλανδία

Επιβιβαστείτε σε αυτό το τρένο για να ταξιδέψετε μια νύχτα από το Ελσίνκι στη βορειότερη περιοχή της Φινλανδίας, τη Λαπωνία. Αυτό το τρένο ταξιδεύει μέσα από το γραφικό χειμερινό τοπίο της Φινλανδίας και σας προσφέρει την ευκαιρία να δείτε κορυφές με χιόνι. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να απολαύσετε μια στάση στο Ροβανιέμι, το οποίο είναι επίσημα γνωστό ως η κατοικία του Άγιου Βασίλη, όπου μπορεί κανείς να πάρει ένα δώρο από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη!

Bernia Express, Ελβετία

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε πίσω από τεράστια πανοραμικά παράθυρα για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα του Alpine. Αυτό το τρένο συνδέει τη νότια και τη βόρεια Ευρώπη και σας επιτρέπει να απολαύσετε τις Άλπεις με τους πιο λαμπρούς τρόπους. Η διαδρομή θα σας μεταφέρει μέσα από δύο γραμμές που περιλαμβάνονται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, την Albula και την Bernina, και θα περάσετε μέσα από τους πανύψηλους παγετώνες στην Ελβετία και τους πανέμορφους ταλαντευόμενους φοίνικες στην Ιταλία.

Rocky Mountaineer, Καναδάς

Αυτό είναι το ονειρεμένο ταξίδι κάθε λάτρη του τρένου, καθώς σας μεταφέρει μέσα από πανέμορφα βουνά και όμορφες λίμνες. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τη διαδρομή από το Βανκούβερ προς το Κάλγκαρι για να δείτε την παρθένα ερημιά, τα ποτάμια που αναβλύζουν και τις γραφικές παγετώδεις λίμνες. Η καλύτερη θέα είναι αυτή που προσφέρει το αυτοκίνητο Gold Leaf, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν να καθίσουν στον τελευταίο όροφο του τρένου σε ένα τμήμα με γυάλινο θόλο.

TranzAlpine, Νέα Ζηλανδία

Αυτό το γραφικό ταξίδι με το τρένο θα σας μεταφέρει από τον κήπο του Κράιστσερτς στην απόκρημνη άγρια ​​φύση του Γκρέιμουθ. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, οι απόψεις σας θα κοσμηθούν από επικές όψεις και θα σας μεταφέρουν στις άκρες του ποταμού Waimakariri που τροφοδοτείται με πάγο, στη συνέχεια διασχίστε τις Νότιες Άλπεις και απολαύστε μίλια από τοπικά δάση οξιάς.

Υπερσιβηρικός Σιδηρόδρομος, Ρωσία

Ο Υπερσιβηρικός Σιδηρόδρομος της Ρωσίας είναι γνωστός ως η μεγαλύτερη συνεχής σιδηροδρομική γραμμή στη γη. Αυτή η όμορφη διαδρομή τρένου συνδέει τη Ρωσία, τη Μογγολία και την Κίνα και σας μεταφέρει μέσα από δάση σημύδας, γραφικές γαλάζιες λίμνες και, τέλος, περνά μέσα από την άνυδρη έκταση της ερήμου Γκόμπι, καταλήγοντας στο Πεκίνο.

The Ghan, Αυστραλία

Αν θέλετε να πάρετε μια προοπτική της απεραντοσύνης του Αυστραλιανού Outback, θα πρέπει οπωσδήποτε να κλείσετε μια βόλτα στο The Ghan. Θα είναι ένα ταξίδι 3 ημερών και θα καλύπτει περίπου 2000 μίλια, ενώ θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τις καταπράσινες εκτάσεις και τα βοσκοτόπια που περιβάλλουν την Αδελαΐδα. Επίσης, οι περιοδικές στάσεις θα σας προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία να κατεβείτε από το τρένο και να εξερευνήσετε διάφορα σημεία μέσα από περιπάτους με οδηγό.

West Highland Line, Σκωτία

Καθώς αυτό το ταξίδι με το τρένο σας μεταφέρει από τα Highlands της Σκωτίας στην Κεντρική Σκωτία, η γραμμή West Highland θα σας μεταφέρει σε βαλίτσες, βουνά και θαλάσσια θαύματα. Εάν θέλετε, μπορείτε να απολαύσετε αυτό το ταξίδι με το τρένο με μία κίνηση ή, διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε εξατομικευμένα ταξίδια που προσφέρονται από παρόχους σιδηροδρομικών διακοπών.

timesofindia.indiatimes.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ