2021-12-13 15:20:07
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Το μεγάλο λάθος στο web tv του ΣΚΑΙ με την συνέντευξη του Λιγνάδη



 Για τον Νίκο Κούρκουλο στο επεισόδιο της Παρασκευής είχε μιλήσει και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Όπως ήταν φυσικό και λογικό ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά τα όσα έχουν γίνει, κόπηκε στο μοντάζ και τα όσα είπε αλλά ούτε καν ένα πλάνο του δεν προβλήθηκαν στην tv. Αυτό όμως δεν συνέβη και στο webtv του σταθμού όπου και είδαμε τον Δημήτρη Λιγνάδη κανονικότατα!

Πιο συγκεκριμένα, στο site του καναλιού έχει αναρτηθεί η εν λόγω εκπομπή συνοδευόμενη από ένα εκτενές κείμενο σχετικά με τις συνεντεύξεις όσων συμμετείχαν σε αυτήν, όμως ο Δημήτρης Λιγνάδης λείπει και δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στη συμμετοχή του. Ωστόσο στο βίντεο φαίνεται κανονικά!

Από την εκπομπή καταλαβαίνει κανείς, ότι η συνέντευξη έχει δοθεί πριν από την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και την άσκηση ποινικής δίωξης για τέσσερις βιασμούς, καθώς ο ηθοποιός μιλά από τη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου. Στο Twitter έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων όμως τα σχόλια είναι πολύ σκληρά



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ