2021-12-14 15:24:20
Φωτογραφία για Από Γενάρη οι «Ράδιο Αρβύλα» ξανά...



 Ραγδαίες εξελίξεις για την επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, μετά την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας.

Όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής, Ράδιο Αρβύλα, σταματά η συνεργασία με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, απόφαση την οποία επικρότησε κι ο σταθμός του Αμαρουσίου με ανακοίνωσή του.



Ωστόσο η χθεσινή «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πολύ διαφορετική από αυτές που μας έχουν συνηθίσει, αφού ο Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης όντας συγκλονισμένοι από την αποκάλυψη για τον συνεργάτη τους αδυνατούσαν να «μπουν» στο κλίμα και απαιτούμενη ευχάριστη διάθεση της σατιρικής εκπομπής.

Κάτι που όπως είναι λογικό δεν μπορεί να συμβεί γρήγορα και για αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr,  έχουν ζητήσει από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 να μην συνεχίσουν την εκπομπή για αυτή τη βδομάδα. Άλλωστε η Ράδιο Αρβύλα ήταν προγραμματισμένο να ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή χρονιά μεθαύριο, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, ενώ την Παρασκευή ετοίμαζαν ένα Βινύλιο με σκοπό να προβάλλουν το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ωστόσο μετά τις εξελίξεις και λόγω των δυσκολιών να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες παρουσίασης της εκπομπής η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποδέχτηκε το αίτημα.

Κατανοώντας λοιπόν τις ανάγκες των συντελεστών της η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε πως η Ράδιο Αρβύλα δεν θα συνεχίσει αυτή τη βδομάδα και θα δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές στις αρχές της καινούργιας χρονιάς. Έτσι οι συντελεστές της θα έχουν περισσότερο χρόνο για να συνέλθουν από το σοκ και να επιστρέψουν για να αποδείξουν ότι απέναντι στο σκοτάδι το καλύτερο όπλο (πρέπει να) είναι το γέλιο…!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ