2021-12-21 15:00:10
Φωτογραφία για Άλλη μία χρονιά στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης;

 



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση που αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Φήμες θέλουν να έχουν ήδη βρεθεί οι αντικαταστάτες του στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 όπου επί τρεις δεκαετίες έχει γράψει τη δική του ιστορία λέγοντας αδιάλειπτα την πρώτη «καλημέρα».

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μάλιστα θέλει τη Φαίη Μαυραγάνη να έχει κάνει ήδη ραντεβού για την πρωινή ζώνη του καναλιού.

Κάποιοι άλλοι θεωρούν πως η Ντόρα Κουτροκόη θα μεταπηδήσει από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στην καθημερινή πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης ώστε από τον Σεπτέμβρη η εκπομπή να έχει «άρωμα» γυναίκας.

Ωστόσο τα νούμερα που σημειώνει το Σαββατοκύριακο δεν την βοηθούν να υλοποιήσει τα σχέδιά της αφού στον ΑΝΤ1 δεν πιστεύουν πως ήταν και η καλύτερη επιλογή.

Από το κανάλι του Αμαρουσίου όμως – σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας- διαψεύδουν σενάρια διαδοχής του Γιώργου Παπαδάκη καθώς θεωρούν πως στη λήξη της συνεργασίας τους τον πρώτο λόγο θα έχει ο ο ίδιος, αφού η σχέση που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον ΑΝΤ1 είναι παραπάνω από επαγγελματική.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη να αφήνει την πρωινή ζώνη.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε γραφτεί ότι θα αλλάξει ώρα το «Καλημέρα Ελλάδα» και θα παραδίδει σκυτάλη μια ώρα νωρίτερα σε μια ενημερωτική εκπομπή που ήθελαν να παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, κάτι που φυσικά δεν ίσχυε αφού ο Γιώργος Παπαδάκης φέρεται στο συμβόλαιό του να έχει διασφαλίσει ακόμα και τη διάρκεια και την ώρα μετάδοσης της εκπομπής του.

Στον ΑΝΤ1 πάντως  θεωρούν πως ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει σίγουρα μια ακόμη χρονιά στην πρωινή ζώνη, εν όψει και των πολιτικών εξελίξεων που αναμένονται.

Μένει να δούμε τι τελικά θα αποφασίσει και πώς θα ανακατευτεί η τηλεοπτική τράπουλα με τους «μνηστήρες» να περιμένουν να φύγουν οι παλιοί και να αναλάβουν οι νέοι…

znews.gr-Γιώργος Μπέζας



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ