2022-01-11 16:00:07
Φωτογραφία για «Φάρμα»: Τα χθεσινά νούμερα επιβεβαιώνουν κάποια στελέχη του ΑΝΤ1... Σοκαριστικά ήταν τα ποσοστά χθες για τη «Φάρμα» με τις επιδοσεις να θυμίζουν αυτές του «Game of chef» που το κανάλι θεωρούσε οτι είχε αφήσει πίσω του. 

Σαφώς ο ανταγωνισμός ειναι πολύ πιο αυξημένος από αυτόν που είχε το μαγειρικό ριάλιτι, αλλά οι διαφορές είναι μικρές. Το θέμα είναι πως τώρα αναζητούνται ευθύνες εντός του καναλιού και όχι στην εταιρεία παραγωγής, καθώς το τηλεοπτικό αποτέλεσμα του ριάλιτι κρίνεται ικανοποιητικό. Χωρίς να θέλουμε να αναφερθουμε σε ονόματα στελεχών, υπήρχαν άνθρωποι που επέμεναν η «Φάρμα» στον προγραμματισμό να ακολουθήσει το περσινό μοντέλο, δηλαδή δύο επεισόδια διάρκειας 3,5 με 4 ωρών τις ημέρες που δεν έχει «Survivor», στην παρούσα φάση την Πέμπτη και την Παρασκευή. 

Ο λόγος είναι πως και από θέμα budget και δυναμικής του φορμάτ, το «Survivor» υπερέχει με διαφορά της «Φάρμας» που σημαίνει ότι το αγροτικό ριάλιτι δεν είχε εξαρχής ελπίδα απέναντι του όσο δυνατό να ήταν το cast και η εκτέλεση παραγωγής. Ωστόσο, ήταν εκείνοι που επέμεναν πως η «Φάρμα» πρέπει να είναι καθημερινή και τώρα βλέπουν τα αποτελέσματα. 

Πάντως, παρά τις φήμες για αλλαγή στον προγραμματισμό και μετακίνηση στη late night ζώνη, αυτό φαντάζει σωτήριο αλλά και παράλληλα δύσκολο καθώς οι μόνες διαθέσιμες μέρες του ΑΝΤ1 χωρίς τέτοια ενεργοποιημένη ζώνη είναι η Παρσκευή-Σάββατο-Κυριακή. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που «μουρμουρίζουν» εντός ΑΝΤ1 πως κωμωδίες στο slot 21.00-22.00 θα μπορούσαν να φέρουν τουλάχιστον ένα 10%, καθώς θα αποτελούσαν μονοπώλιο ανάμεσα σε δύο ριάλιτι και δύο δραματικές σειρές.  Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ