2022-01-12 19:20:13
Φωτογραφία για DIY Μαξιλάρια από Χαλάκια-Κουρελούδες
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυθεντικές υφαντές κουρελούδες φτιαγμένες στον αργαλείο, αλλά μόνο αν σας εξυπηρετεί το μέγεθος τους ή αν πρόκειται για παλιά - φθαρμένα κομμάτια, γιατί είναι κρίμα να τις "καταστρέψετε" κόβοντάς τες, αλλά και κάθε παρόμοιου τύπου οικονομικά χαλάκια μηχανής. 

Κάθε φθαρμένο κιλίμι, υφαντές κουρελούδες αλλά βεβαίως και πολύχρωμες κουρελούδες μηχανής που θα βρείτε στην αγορά σε οικονομικές τιμές, μπορούν να μετατραπούν σε πολύ ιδιαίτερα χειμωνιάτικα διακοσμητικά μαξιλάρια. 

Θα χρειαστεί απλώς να τα τυλίξετε γύρω από το εσωτερικό γέμισμα του μαξιλαριού σε όποιο σχέδιο θέλετε και να ράψετε τις ραφές με πολύ χοντρή βελόνα και λεπτό σπάγγο/χοντρό νήμα. 

Πρόσθετα μπορούν να διακοσμηθούν με όποιο άλλο στοιχείο σας αρέσει, κουμπιά, σκοινάκι κλπ.

Στα μαξιλάρια αυτού του τύπου πολύ όμορφη εμφάνιση δίνουν και οι τρέσες με κρόσι που μπορούν να προστεθούν στις δύο από τις τέσσερις πλευρές του μαξιλαριού. 

Εκτός από τον κλασσικό τύπο διακοσμητικού μαξιλαριού τα υφαντά χαλάκια και οι κουρελούδες είναι ιδανικά και για να φτιάξετες μαξιλάρες για καναπέδες ή το πάτωμα αλλά και για να ντύσετε εξωτερικά πουφ-σκαμπώ, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη και πολύχρωμη νότα στην χειμωνιάτικη εικόνα του καθιστικού, της κουζίνας ή της κρεβατοκάμαρας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ