2022-01-13 17:43:26
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα»



Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της την Ανθή Σαλαγκούδη για μια… γυναικεία κουβέντα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της συγκεκριμένης συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Ανθής και πως ίσως τον επόμενο μήνα να κάνει και η ίδια κατάψυξη ωαρίων.

«Θα υποδεχτούμε σε λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για μια διαδικασία που έχει υποβληθεί, στην οποία σκέφτομαι και εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα.

Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων και για γυναίκες που έχουν περάσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιον σύντροφο, δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια, οπότε θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω και εγώ πολλές απορίες» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια της εκπομπής: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα. Εμένα ο προβληματισμός μου για να το κάνω, επειδή και ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη, έχω περάσει δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να πέσω κι άλλο και να είμαι πεσμένη και στην εκπομπή.



Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω ρε γαμ@@@ μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ