2022-01-21 14:00:08
Φωτογραφία για “MEGA Star”: Οι καλεσμένοι αυτό το Σάββατο





Το «MEGA Star», ανανεωμένο και πάντα στην καρδιά της ελληνικής μουσικής, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA, με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη. 

Αυτό το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, το «MEGA Star» φέρνει στην οθόνη μας τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες του ελληνικού ρεπερτορίου. Ο Αντώνης Δημητριάδης συναντά την Άντζελα Δημητρίου για να κάνουν μια αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της αλλά και να σχολιάσουν τη μουσική επικαιρότητα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από το γύρισμα των βίντεο κλιπ του, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Ο Αναστάσιος Ράμμος εξομολογείται την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία της μεγάλης επιτυχίας της Έλενας Παπαρίζου «Αν με δεις να κλαίω». 

Επίσης, η Konnie Μεταξά βγαίνει στον δρόμο και δοκιμάζει τις μουσικές γνώσεις των περαστικών σε ένα διασκεδαστικό on the road κουίζ, ο Ηλίας Βρεττός μοιράζεται τα 5 αγαπημένα του τραγούδια που τον «ανεβάζουν» όταν κάνει γυμναστική, ενώ η κάμερα του «MEGA Star» τρυπώνει στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Έλενας Τσαγκρινού και του DJ Stephan.

 

Φυσικά, στο καθιερωμένο Τop-10 της εκπομπής ανακαλύπτουμε ποιες ήταν οι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ