2022-01-26 15:40:08
Φωτογραφία για Νίκος Κοκλώνης: « Δεν ισχύει ότι στη Barking well media πληρώνουμε ακριβά»



Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής The 2night show ήταν το βράδυ της Τρίτης ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης.

«Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει»

«Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, τα κανάλια πληρώνουν. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει. Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα… Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει το κανάλι. Για να “σκάσει” κάτι πρέπει να “σκάσει” πρώτα το κανάλι”.

To project του J2US

«Δεν έχουμε celebrities στην Ελλάδα, celebrity είναι ο κόσμος εκεί έξω που παλεύει. Οι ρόλοι αλλάζουν σήμερα έχω εγώ λεφτά αύριο έχει η κυρία απέναντι. Μπορεί να αλλάξουν πολλά πάνω μου, το σακάκι μου, το ρολόι μου, αλλά ο Νίκος είναι ο ίδιος. Είμαι στο "just", όχι στο τωρινό και έχω κάποια, δεν θα πω ποια, που με τα δικά μου δεδομένα θεωρώ ότι είναι σταρ. Μίλησε τόσο άσχημα σε μια κοπέλα. Της το είπα και μου απάντησε "Ξέρεις πόσοι έχουν φύγει από εμένα;". “Και το λες με καμάρι;” της είπα. "Θέλω να είμαστε όλοι απλοί"»





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ