2022-01-27 19:00:08
Φωτογραφία για «Φλόγα και άνεμος»: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά της ΕΡΤ;
Όπως έχει γίνει γνωστό, η ΕΡΤ έχει στα σκαριά μία νέα βιογραφική σειρά με τίτλο «Φλόγα και άνεμος», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου και εξιστορεί τον απαγορευμένο έρωτα του Γεώργιου Παπανδρέου με την Κυβέλη Ανδριανού. Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον Άρη Λεμπεσόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πολλούς ακόμα σπουδαίους ηθοποιούς να συμπληρώνουν το καστ.

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η νέα σειρά θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, στην prime time της ΕΡΤ. Όσο για την πρεμιέρα, αυτή έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2022, ενώ φυσικά θα είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

H υπόθεση της σειράς

Η επική σειρά εποχής θα εκτυλιχθεί σε δύο χρόνους, το πριν και το μετά: θα ξεκινάει από τις αρχές του εικοστού αιώνα, ακολουθώντας τα πρώτα βήματα των πρωταγωνιστών, ενώ ταυτόχρονα θα παρακολουθούμε τα γεγονότα που συνέβησαν μεσούσης της Χούντας, το φθινόπωρο του 1968, όταν πέθανε ο Γέρος της Δημοκρατίας
. Εικόνες γεμάτες ιστορία: Το σκάνδαλο της Κυβέλης με τον Κώστα Θεοδωρίδη το 1907, οι μεγάλες θεατρικές πρεμιέρες, ο πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Εθνικός Διχασμός, η γνωριμία της με τον Παπανδρέου στη Χίο του 1920, τα Ιουλιανά, ο παράνομος δεσμός που κράτησε χρόνια, η εκρηκτική σχέση της με την Κοτοπούλη, οι εξορίες του πολιτικού, η ίδρυση του Εθνικού Θεάτρου, ο δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, τα χρόνια του πάθους και της ζήλειας, και ο μοιραίος χωρισμός τους που ουδέποτε επισφραγίστηκε εντελώς αφού δεν πήραν διαζύγιο ποτέ. Και την ίδια ώρα, η μοίρα τους που συνδέεται με μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αναζητούν τη δική τους λύτρωση, πρόσωπα ανώνυμα, αλλά και πρόσωπα που σημάδεψαν τον ελληνικό εικοστό αιώνα.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ