2022-02-02 09:00:09
Φωτογραφία για MasterChef: Ποιοι παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν την δεύτερη ευκαιρία;



Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και έχει εισβάλλει στα βράδια μας, μιας και το τηλεοπτικό κοινό το παρακολουθεί συνεχώς.

Στο χθεσινό επεισόδιο ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του bootcamp, η οποία ήταν και εξαιρετικά κρίσιμη, για το ποιοι διαγωνιζόμενοι θα ριχτούν ξανά στη μάχη, για να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στο σπίτι του MasterChef. Μετά από την πρώτη φάση των μονομαχιών, 14 παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν τις λευκές ποδιές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι εξ αρχής, από την διαδικασία των μονομαχιών έπρεπε συνολικά 20 άτομα να καταλήξουν με ποδιές. Οι 6 ποδιές που παρέμειναν, θα σήμαιναν για κάποιους μια δεύτερη ευκαιρία, που θα τους οδηγούσε στην δεύτερη φάση του bootcamp. Η επιλογή αυτή έγινε από τους κριτές, βάσει του ποιά ήταν εκείνα τα πιάτα που ήταν καλύτερα από τους διαγωνιζόμενους, που είχαν παραμείνει.

Οι παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν την δεύτερη ευκαιρία ήταν ο Θράσος, ο Σταμάτης. ο Χριστόφορος, ο Στέφανος, ο Σταύρος και ο Κωνσταντίνος.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ