2022-02-03 15:00:06
Φωτογραφία για Ενοχλημένη η Μαρία Γεωργιάδου με τον ΑΝΤ1; Κοιτάει ήδη προς ΣΚΑΪ...

 



Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 σε μια προσπάθεια να αναστραφούν τα ισχνά μονοψήφια της «Φάρμας» στο prime time. Το αγροτικό ριάλιτι που πέρασε και δεν ακούμπησε το «Survivor» μετακομίζει Παρασκευοσαββατοκύριακο στο ΑΝΤ1 ενώ την ίδια στιγμή ο «Ήλιος» που έχει γίνει μπαλάκι του τένις πηγαίνει στις 21.00 το βράδυ τις καθημερινές απέναντι σε χτισμένες ζώνες όπως η «Γη της Ελιάς» και ο «Σασμός».

 Ναι μεν ο ΑΝΤ1 θέλει να ενισχύσει έτσι το προφίλ που άρχισε πάλι να χτίζει και αφορά στο κανάλι της Ελληνικής μυθοπλασίας ωστόσο η δημιουργός του «Ήλιου» η Μαρία Γεωργιάδου είναι απ’ ότι μαθαίνω πολύ ενοχλημένη που η σειρά της – όπου κι αν μετακόμισε μέχρι στιγμές με σταθερά διψήφια νούμερα – καταντάει μπαλαντέρ για να βουλώσει τρύπες.

Μαθαίνω πως στον ΣΚΑΪ θέλουν τη σεναριογράφο και ηθοποιό για καθημερινή σειρά την επόμενη σεζόν ενώ κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να παραβλέψει το γεγονός πως η Μαρία Γεωργιάδου συνεργάζεται ήδη και με το Mega συμμετέχοντας στη σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». 

nassosblog.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ