2022-02-05 18:20:09
Φωτογραφία για Πρεμιέρα απόψε για τον «Όρκο» στην ΕΡΤ - Όλα όσα θα δούμε



1ο Επεισόδιο – «Η επιστροφή»

Ο Άγγελος Ράπτης είναι ίσως ο καλύτερος γενικός χειρούργος της Ελλάδας και μέλος μιας ευτυχισμένης οικογένειας. Ένα τροχαίο του τα παίρνει όλα μέσα σε μια νύχτα, καθώς τον φέρνει αντιμέτωπο με τα νεκρά σώματα της γυναίκας του, Ηρώς και της κόρης του, Μελίνας, στο νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Ο Άγγελος τα παρατάει όλα και φεύγει από την Αθήνα. Η επιστροφή του, έναν χρόνο μετά, μια πρόωρη γέννα στον δρόμο και μια απρόσμενη γνωριμία τον κάνουν να αναρωτηθεί αν, τελικά, ο θάνατος της γυναίκας και της κόρης τους ήταν τυχαίος.



2ο Επεισόδιο – «Η ανθρωπιά»

Ο Άγγελος, προκειμένου να εξιχνιάσει το τροχαίο της Ηρώς και της Μελίνας για το οποίο φαίνεται ότι φταίει ένας άστεγος, δέχεται να ηγηθεί του εθελοντικού προγράμματος «Ιατρικής του Δρόμου». Το πρόγραμμα, εμπνευστής του οποίου είναι ο αδελφός του Παύλος, θα υλοποιηθεί με τις χορηγίες του εφοπλιστή Ζαφείρη.



Ο Άγγελος, ψάχνοντας τα χαρτιά της Ηρώς, ανακαλύπτει ότι ο εφοπλιστής γνωριζόταν με τη γυναίκα του, παρόλο που ο ίδιος συμπεριφέρεται σαν να μην τη γνωρίζει. Κι ενώ πιστεύει ότι δεν θα ξανά χειρουργήσει, το μαχαίρωμα ενός άντρα στη μηριαία αρτηρία στον δρόμο και η γνωριμία του με την Πάτυ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ