2022-02-06 16:20:08
Φωτογραφία για Τίνα Μεσσαροπούλου: «Τα νούμερα τηλεθέασης ποτέ δε με απασχολούν»

 



Μία συζήτηση για την τηλεόραση, την τηλεθέαση, αλλά και για τον ανταγωνισμό πραγματοποίησε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή OPEN Weekend. Η έγκριτη δημοσιογράφος και τηλεκριτικός εστίασε στα τελευταία γεγονότα της επικαιρότητας, σχολιάζοντας τον ανταγωνισμό, αλλά και τα σχέδια των καναλιών για τη νέα σεζόν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πέρα από το MEGA και το OPEN, (που ετοιμάζουν κάποιες πρεμιέρες στο δεύτερο μισό της σεζόν), τα υπόλοιπα κανάλια έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά με τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση, η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε πως είναι πολύ δημιουργικό να βρίσκεται απέναντι από το Happy Day η εκπομπή MEGA Καλημέρα. Όπως ανέφερε, ήταν λογικό να προστεθεί μία παρόμοια εκπομπή απέναντι, έπειτα από 9 χρόνια που το Happy Day βρισκόταν μόνο του σε αυτή τη ζώνη, με αυτή τη θεματολογία.

«Εμένα τα νούμερα τηλεθέασης ποτέ δε με απασχολούν. Τα βλέπω σαν ένα εργαλείο δουλειάς, ένα εργαλείο για να μπορέσεις να γίνεις καλύτερος, να βελτιωθείς, να μην τεμπελιάζεις, να μην επαναπαύεσαι. Έτσι θα έπρεπε να τα βλέπουν όλοι».

Για την κόντρα του Τάσου Χαλκιά και της Ιωάννας Μαλέσκου συζήτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να σβήσει τόσο εύκολα. Άλλωστε, ούτε ο Τάσος Χαλκιάς, ούτε η παρουσιάστρια πήραν “πίσω” όσα είπαν σε εκείνη την εκπομπή.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου φαινόταν πως είχε αγωνία να δείξει ότι ο κόσμος την αναγνωρίζει, για αυτό προσβλήθηκε με το “κούκλα μου”. Ήταν μία στιγμή λάθος εξ αρχής. Ακόμα κι όταν δεν έχεις τόσο λάθος, ένας καλεσμένος είναι σαν τον πελάτη. Έχει πάντα δίκιο. Οφείλεις σαν οικοδέσποινα να φροντίσεις τον καλεσμένο σου να αισθανθεί όσο πιο άνετα γίνεται». 

Για τα ριάλιτι σε καιρούς μυθοπλασίας μίλησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, τονίζοντας πως για εκείνη το Survivor ήταν μεγάλη έκπληξη στη σημερινή τηλεόραση. Πράγματι, η μυθοπλασία έχει καταφέρει να κατακτήσει τους τηλεθεατές, για αυτό και τα υψηλά νούμερα στα ριάλιτι είναι αξιοσημείωτα.

Η ίδια τόνισε πως όταν γίνεται καλή δουλειά αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η χημεία των κριτών στο MasterChef έχει καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ακόμη κι εκείνη που είναι φανατική του Σασμού, κάποιες φορές κάνει ζάπινγκ και μένει στο Star.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ