2022-02-16 17:16:48
Φωτογραφία για Μοτοσικλετιστής κολλάει στις γραμμές και γλιτώνει από το τρένο για δευτερόλεπτα – Βίντεο που κόβει την ανάσα.
Η απερισκεψία του οδηγού δεν του στοίχισε

Στην Ινδία οι δρόμοι να είναι συνεχώς πηγμένοι από χιλιάδες αυτοκίνητα και μηχανάκια και οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει σε μία συνύπαρξη τρόμου. Ωστόσο αυτό που έκανε ένας οδηγός μηχανής πιστεύοντας ότι προλάβαινε να περάσει από διάβαση τρένου, ενώ αυτό ήταν λίγα μέτρα μακριά, μπορεί να θεωρηθεί και ως αυτοκτονική κίνηση.

Γαβριήλ Φιλιππόπουλος

Το απίθανο περιστατικό αφορά έναν, μάλλον απερίσκεπτο οδηγό μηχανής, ο οποίος -στην κυριολεξία-γλίτωσε από του χάρου τα δόντια. Συγκεκριμένα ο μοτοσικλετιστής προσπαθούσε να περάσει μια διάβαση σε γραμμές του τρένου στην Πραγιαγκράζ, ωστόσο εκείνη την στιγμή κατέφθανε ο συρμός.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο άνδρας εντοπίζει τελευταία στιγμή το τρένο και καταφέρνει να πηδήξει από την μηχανή και να γλιτώσει για μερικά εκατοστά.

Viral το βίντεο και κριτική από το Twitter


Αρκετοί πεζοί και οδηγοί είχαν σταματήσει στη διάβαση, αλλά ο μοτοσικλετιστής προφανώς νόμιζε ότι είχε αρκετό χρόνο για να περάσει Το βίντεο έγινε viral και μάλιστα κάποιος από τους χρήστες στα social media σχολίασε: «πρέπει να βιάζεται να συναντήσει τον Θεό».

Ένας άλλος έγραψε: «Όλοι οι ανυπόμονοι, υπερέξυπνοι αναβάτες, οι οδηγοί και οι παραβάτες του νόμου στην Ινδία πρέπει να βλέπουν τέτοια βίντεο σε καθημερινή βάση».

«Όλες αυτές οι σιδηροδρομικές διελεύσεις θα πρέπει να σταματήσουν και θα πρέπει να ληφθούν νομικά μέτρα για τους παραβάτες», αναφέρεται σε άλλο tweet.

«Λοιπόν… Το ποδήλατό του καταστράφηκε, πρέπει να έχει υποστεί σοκ 440 βολτ, έχει τραυματιστεί στην πλάτη του… Όλα έγιναν ενώ προσπαθούσε να εξοικονομήσει λίγα λεπτά», ανέφερε ένα άλλο tweet.

newsbeast.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ