2022-02-18 19:40:06
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει τελικά με το «Cash or Trash»...



Ένα νέο ριάλιτι δημοπρασιών ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμα του το Star. Ο λόγος για το «Cash or Trash», ένα πρόγραμμα που έχει κάνει επιτυχία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και καλεί τους συμμετέχοντες να βγάλουν κέρδος πουλώντας αντικείμενα που έχουν «θαμμένα» στις αποθήκες τους. 

Και ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το νέο ριάλιτι να βγαίνει μέσα στον Φεβρουάριο, το «Cash or Trash» πάει από αναβολή σε αναβολή. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, δεν αποκλείεται να το δούμε τελικά τον επόμενο Σεπτέμβρη, αφού αυτήν την στιγμή υπάρχουν δύο βασικά «αγκάθια». 

Το πρώτο έχει να κάνει με το όνομα του παρουσιαστή, αφού μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες δεν έχουν λάβει τις τελικές τους αποφάσεις. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες, οι πιθανότητες είναι 50-50 ανάμεσα στον Μελέτη Ηλία και την Δέσποινα Μοιραράκη. 

Το δεύτερο «αγκάθι» έχει να κάνει με την ημερομηνία της πρεμιέρας, αφού ακόμα και αν τα γυρίσματα ξεκινήσουν άμεσα, το παιχνίδι δεν μπορεί να βγει στον αέρα πριν τα τέλη Μαρτίου. Έτσι, υπάρχουν φωνές στο κανάλι της Κηφισιάς που υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερο να περιμένουν μέχρι την επόμενη σεζόν και να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις, «καίγοντας» ένα τόσο δυνατό format. 

Σε κάθε περίπτωση το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού αν το «Cash or Trash» πάρει τελικά το πράσινο φως για φέτος θα πρέπει να ξεκινήσει το στήσιμο της παραγωγής.  



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ