2022-02-20 16:00:04
Φωτογραφία για Μόνο ο Γιοβάνοβιτς δεν ψάχνει για δικαιολογίες



Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό οι "πράσινοι" διαμαρτυρήθηκαν μέσω twitter για το ακυρωθέν γκολ του Σάρλια στο 36’, αλλά και για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Παναιτωλικού. Ένα ακόμα παιχνίδι, στο οποίο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τα… έριξαν στη διαιτησία, βάζοντας κάτω από το χαλί τις αδυναμίες που έχει η ομάδα.

Το ίδιο είχε συμβεί και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και στο ματς με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Δύο αναμετρήσεις στις οποίες επίσης ηττήθηκαν, με τον Παναθηναϊκό να έχει χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ από τον ΟΦΗ (4-5-3), τον Αρη (5-2-5), τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-3-4) και τον Βόλο (3-3-5), ομάδες επίσης παλεύουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ της Super League
. Μόνο από τον Αστέρα Τρίπολης έχουν καλύτερο ρεκόρ (2-4-4), με τους Αρκάδες να έχουν όμως δύο παιχνίδια λιγότερα από το Τριφύλλι. Μόνο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λέει την αλήθεια. Μόνο αυτός δεν ψάχνει δικαιολογίες για τις ήττες του Παναθηναϊκού, με τον Σέρβο προπονητή να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις, με τις δηλώσεις του και τη εν γένει στάση που κρατάει μετά τα παιχνίδια του Τριφυλλιού. Μετά την ήττα στο Αγρίνιο δεν μίλησε για διαιτησία, όπως έκανε ο επίσημος Παναθηναϊκός μέσω twitter. "Οσες φορές φτάσαμε στην περιοχή δεν είχαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, εκτός από το πέναλτι. Απογοητευόμαστε μόνοι μας. Ο τρόπος που χάνουμε τα ματς είναι απίστευτος. Ξέρετε πολλές φορές όταν ολοκληρώνονται οι επιθέσεις πρέπει να υπάρχει συνεργασία των παικτών, κάτι που μας έλειψε σήμερα. Φτάναμε εύκολα έξω από την περιοχή αλλά οι συνεργασία δεν ήταν καλές", ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει την ωμή αλήθεια. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. Δεν ψάχνει για δικαιολογίες για την "ΠΑΟ δεν… ΠΑΩ στα πλέι οφ" κατάσταση του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος τεχνικός είναι έμπειρος και έχει φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα. Γνωρίζει ότι οι "πράσινοι" δεν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πλέι οφ λόγω διαιτησίας, αλλά λόγω των δικών τους λαθών, των δικών τους παραλήψεων και προβλημάτων. 

Πηγή: panathinaikoscosmos.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ